Versace for H&M

Tämä yhteistyömallisto on mun mielestä ehdottomasti tähänastisesti paras H&M:n yhteistyö. Mallistohan tulee valikoituihin liikkeisiin ja nettiin myyntiin 17.11. Liikkeisiin klo 8.00 ja nettiin 11.00.

Oonkohan mä koskaan muuten ostanu näistä yhteistyöjutuista ainoattakaan vaatetta tai asustetta? No tässä mallistossa iskin silmäni kahteen mekkoon ja sormukseen. Niin ja yhteen miesten kauluspaitaan.

Noi ei oo edes liian pahan hintasia joten pitää varmaan sitten julkaisuaamuna olla nopea!

Mitä mieltä  te ootte Versace for H&M:stä? :)

5 kommenttia:

 1. Mallistosta löytyy kyllä muutamia mielenkiintoisia tuotteita, joita ajattelin koittaa metsästää :P

  VastaaPoista
 2. mä tykkään kovasti tosta mallistosta, varsinkin näist niitillisistä ja maltillisemman värisistä, ne kirjavat jutut ei iskeny muhun ollenkaan :-D

  VastaaPoista
 3. Oi onpa ihanat mekot, tykkään kovasti! :)

  VastaaPoista
 4. Ihana toi toinen mekko !:) Muuten sellasta kysäisin et jos haluaisit/voisit tehdä postauksen jossa kerrot mitä olet tykännyt noista irtoripsistä kun kesälla laitoit. Irtoiko helposti ? Onko ollut kätevät (säästänyt aikaa arkiaamuisin)? Miten useasti joutunut huoltamaan ? jne. Olisi tosi kiva lukea kokemuksistasi !:)

  VastaaPoista
 5. Ainakin nuo mekot on todella kivoja.

  Mä aina ihailen näitä yhteistyömallistoja mutta en koskaan ole ehtinyt metsästää haluamiani juttuja itselleni. Täytyykin tällä kertaa olla nopea jos nyt löydän jotain ihan must have -juttuja.

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -