071111

Tänään on ollut ihana päivä: ei koulua, ei töitä. Mulla on muuten kaksi asiaa mitä pelkään, tai no koen erittäin epämiellyttäväksi, nettipankkiin kirjautumisen ja koulun sivuille kirjautumisen. En tiedä miksi, mutta välttelen kumpaakin ihan viimeiseen asti. :D Nettipankki nyt vaan on niin masentava juttu ja koulun sivuista tulee mieleen kaikki tehtävät mitä pitäisi tehdä, masentavaa sekin.

No koska tänään oli vapaapäivä niin en ole paneutunu yhteenkään koulutehtävään vaan koko päivä on menny Gossip Girliä katsoessa. Näin äsken Zarassa käydessä yhtä kaveria jolle totesin, että en pysty lopettamaan GG:n katsomista ennen kun Blair ja Chuck palaa yhteen ja kaveri totesi, että mulla on edessä pitkä ilta ruudun edessä.

Neule H&M, t-paita ENY/Stockmann, farkut Dr. Denim, kengät ja takki Ellos, huivi ja laukku Mulberry ja kaulakoru Youth vs. Future


Nyt kuitenkin eka Salkkarit telkkarista ja sitten jatkankin GG:n katsomista!

PS. Mikä tää pimeys nyt yhtäkkiä on?! Tosi vaikeaa saada neljän jälkeen mitään hyviä kuvia kun valoa ei ole ja kaikki kuvat tärähtää ilman salamaa.

6 kommenttia:

 1. Millon oot ostanu ton neuleen? Ihan superhyvännäköinen sun päällä, haluan samanlaisen! :D

  VastaaPoista
 2. Tupsu: Viime viikolla! Niitä oli kolmea eri väriä! :)

  VastaaPoista
 3. Miten jotenkin kuulostaa toi GG:n kattominen niin tutulta! :D Iteki odottelen aina samaa asiaa, kun niitä kattelen :)

  VastaaPoista
 4. Jenni: Joo eikä vieläkään menny homma niin. Hmm. :D

  VastaaPoista
 5. sulla näyttäs olevan aika tumma tyvikasvu? :) miten värjäät tota sun tukkaa vaaleemmaks? itellä on tosi tumma tyvikasvu ja joutuu tekeen aina värinpoiston sille jos haluaa ees vähän vaaleemmaks :S

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Joo mun omat tosi tumman ruskeat! :) No viimeksi mulla värjättiin tyvikasvua tummemmaksi ja laitettiin raitoja joten en osaa auttaa oikein. Mutta siis raitoja suosittelen. :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -