Rakas joulupukki....

Näin jouluihmisenä innostuin tekemään joululahjatoivelistan. Olkoot muiden mielestä lapsellista näinkin "vanhana" toivoa yhtään mitään lahjaksi mutta minun läheiseni ovat ainakin sanoneet viime vuonna, että lahjatoivelistani auttoi heitä hurjasti keksimään minulle lahjaa. ;) Okei tämän vuoden lahjalista on varsin epärealistinen joten siitä tuskin on apua kellekään. Mutta saa sitä aina toivoa kaikkea, vaikka luultavasti loppupeleissä nämä ovat "lahjoja" jotka ostan jossain vaiheessa itse itselleni. :D

Yksi asia mihin olen Ipadin lisäksi kehittäny viimeaikoina pakkomielteen on Olympuksen PEN mini E-PM1 -mikrojärjestelmäkamera. Muutamassa blogissa olen nähnyt järjettömän hienoja kuvia kyseisellä kameralla otettuina ja voi minä tahtoisin tuollaisen! Mulberryn rannekoru on sellainen asia jota varmaan yritän bongailla joulunjälkeisistä alennusmyynneistä. Tarvitsisin myös kultaiset korvakorut ja nuo Marc by Marc Jacobsin Domed Logo Heart Stud Earringsit on just eikä melkeen ne jotka haluaisin. Eikä hintakaan niillä ole kun noin 30€.  Tarvitsisin myös hopean kellon ja MbyMJ tai Michael Korsin kello ois kiva. ;) Niin ja lahjakortit ottaisin myös mukisematta vastaan. ;)

Oikeastaan en edes toivo lahjoja sen kummemmin, kunhan saan viettää ihanan joulun perheen kanssa hyvän ruuan parissa niin se riittää. Ompa kliseistä, mutta niin se vaan on. :D En tosin pistäisi pahitteeksi jos miljonäärijoulupukki toisi luokseni kaikki nuo lahjat. ;)

EDIT: Hehe tilasin jo itselleni MbyMJ:n korvikset joten ne voinkin pyyhkiä listaltani! ;)

15 kommenttia:

 1. Musta kai tommosia listoja on hauska tehdä vaikka ois minkä ikäinen :D. Ja mielestäni sellaisen voi tehdä vähän siltäkin pohjalta, että miettii mitä voisi itselleen hankkia ja mitä tarttee. Esim. viime vuonna tein synttäriksi yhden listan, josta itseasiassa omistan muutamia juttuja nykyisin.

  VastaaPoista
 2. I'm Lacking: Aivan totta! :) Haluta saa aina, se on sitten eriasia toteutuuko ne toiveet. :D

  VastaaPoista
 3. Näin sut eilen Stockalla, mutta en kehdannu tulla juttelemaan :)

  VastaaPoista
 4. Peppi: Aijaa. :D miks kaikki näkee mut aina sillon ku oon hehkeimilläni töissä joidenkin juhlien jälkeen haha. :D

  VastaaPoista
 5. Ihania toiveita. Mun mielestä aina saa haaveilla! :)

  Meillä ainakin vielä vanhemmat ja isovanhemmat kyselee lahjatoiveiden perään. Mitään älyttömyyksiä ei tietenkään toivota mutta on se kiva kun vähän jouluna saa jotain paketteja. Niin ja mun mielestä on itsekin kiva antaa lahjoja. Tänä vuonna kuitenkin aiotaan miehen kanssa pyytää matkarahaa, katsotaan meneekö toive läpi :D

  VastaaPoista
 6. Reetta: Ihan totta! :) Lahjojen antaminen on parasta!

  VastaaPoista
 7. Nuo MBMJ:n sydänkorvikset löytyy iteltä hopeisina ja tykkään niistä tosi hurjasti! :) Tosi kevyet ja just oikein kokoiset - noi kultaisetkin voisin ottaa ;-) MBMJ:tä löytyy myös omalta listalta, tosin laukun muodossa ja se taitaakin olla se itselle ostettu joululahja sitten!

  VastaaPoista
 8. Mä taas ihmettelin että miten ootki noin hehkee ! :D Ei susta huomannu minkään näköstä after party- juttua :D

  VastaaPoista
 9. Elina: Joo ne on kyllä niin ihanat, että pakko saada! Laukku kuulostaa myös hyvältä, itse oon ollu omaan laukkuuni niin tyytyväinen! :)

  Peppi: Eihä. :D No parempi niin. :D

  VastaaPoista
 10. Nuo korvikset on kyllä tosi kivat, ite haluisin ne sekä hopeisena että kultaisena! Pakko kyllä edes jommat kummat saada;)

  VastaaPoista
 11. Hjenn: Samoin! Jos ei muuta niin pakko itse ostaa. :D

  VastaaPoista
 12. Oi mulla oli noi korvikset jo synttäritoivomuksena poikaystävältä, mutta ne ehti just loppua silloin Shopbopilta :( Ehkä uusi yritys nyt jouluksi ;)

  VastaaPoista
 13. Jonna: Mä mietinkin, että uskaltaako noiden kanssa odottaa jouluun asti.... :D

  VastaaPoista
 14. Suosittelen jonkin sortin ennakkolahjontaa! :D Ilmeisesti noi on aika usein loppu sieltä, joten kannattaa toimmia nopeesti, itekään en haluaisi taas missata :) Ps. Oot superkaunis edellisessä juhlapostauksessa!

  VastaaPoista
 15. Jonna: Apua pitäiskö tehdä oma joulutilaus jo nytten. ;) Kiitos ihana!

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -