Haalari

Tänään kaveri soitti aamulla, että käy koululta hakemassa meidän haalarit ja tulee mun luokse. Joten tää päivä on menny haalareita fiilistellessä, kaverin kanssa juorutessa ja teetä juoden. Täydellinen vapaapäivä! Onhan noi haalarit nyt ihan kamalat, mutta jotenkin opin tykkäämään näistä silti. Nyt ollaan sit kunnon opiskelijoita!

10 kommenttia:

 1. Itselläni on mustat haalarit valkoisilla teksteillä ja logoilla, jotka on värinsä puolesta varmaan kaikista siedettävimmät, mutta silti inhoan niitä :D Ja olen käyttänyt varmaan kaksi kertaa koko opiskeluaikana :D

  VastaaPoista
 2. Tiia: Joo noi meidän on kyllä semmoset, että herättää vähän huomiota. :D

  VastaaPoista
 3. on noi ihan mukavat ;) missä sä olet oikein töissä saanko udella? kun sulla on paljon kaikkia hienouksia? ja kun asut helsingissä ja paljon vissiin shoppailet niin tiedätkö koska stokalla on taas hullutpäivät?

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Olen juuri kyseisessä puljussa töissä, joten ymmärrät varmaan, että liikesalaisuuden vuoksi en voi kertoa täällä millon HP:t taas on vaikka tiedänkin. :)

  VastaaPoista
 5. Omia pinkkejä (!) haalareita on tullut tähän menessä käytettyä kerran, hupps :D Enkä ole saanut ommeltua yhden ainoatakaan merkkiä niihini, voisin vaikka pikkuhiljaa yrittää ;)  PS. Ooohohohohh, Hullareiden ajankohdan osaan jo melkein päätellä ;) Ovat niin lähes säännöllisesti vuosittain, niitä siis odotellessa!

  VastaaPoista
 6. Elina: Hehe, mä ajattelin kyllä, että jos tänään ja vaikka sitten vappuna ainakin käyttäis noita. :D Joo ne tulee joka vuosi suunnillee samaan aikaa joten ei pitäisi tuottaa vaikeuksia tietää millon ne on. :D

  VastaaPoista
 7. Haalarit on ehkä mauttominta mitä tiedän :D

  VastaaPoista
 8. Aniina: Haha äläs nyt. ;) Ei ehkä kuulu munkaan suosikkiasusteeseen MUTTA antaa hirveesti anteeksi kun tuolla ulkona pyörii kun kaikki tietää sit et AAA opiskelija. :D

  VastaaPoista
 9. Haalareissa on se hyvä puoli että baariinkaan mennessä ei tartte miettiä kun yläosa jos on siis jotkut haalaribileet :D Niin ja sitten voi rymytä ihan rauhassa ja ei likaannu vaatteet ;)

  VastaaPoista
 10. Reetta: Niimpä, ihan totta! ;)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -