Hyi mikä päivä

Tulin hetki sitten töistä ja ajattelin jo, että huh vihdoin kotona. Tää päivä on ollut aika kamala, olen muun muassa:

- Nukkunut pommiin, koska sen sijaan, että oisin laittanu herätyskelloni soimaan varttia vaille kahdeksan olin laittanut sen soimaan 8.45. No luentohan alkoi 9.15 toisella puolella Helsinkiä.

- Käynyt ostamassa mikron. Miksei kukaan kertonut mulle, että mikrot painaa niin hemmetin paljon? Mä sitten kannoin sen ison laatikon himaan keskustasta tossa lumiräntasateessa loskaisilla teillä.

No just kun luulin, että tää päivä loppuu nyt niin kaveripoika houkutteli mut lähtemään hänen ja kaverinsa kanssa käymään yhdillä. Mulle kuulemma tarjotaan siideri, joten eikai sitä voi kieltäytykään. Kohtahan on viikonloppukin, joka on mulla muuten tällä kertaa vapaa! ;) Ihanaa viikonloppua kaikille!

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -