Evening gown

Mua pyydettiin aveciksi yhtiin vuosijuhliin jotka ovat huomenna. Olin ensin ajatellut käyttäväni sitä samaa iltapukua joka näkyy esimerkiksi tässä postauksessa, mutta sitten muistin etten ollut muistanu viedä pukuani edelleenkään lyhennettäväksi ja sen helma menisi ihan pilalle tuolla loskakelissä. Halusin myös toisen mekon ettei saman vuoden aikana tarvitsisi kolmea kertaa samaa mekkoa pitää. Joten nyt se vanha mekko saa odottaa seuraavia hienoja juhlia! ;)

Halusin löytää kauniin, mutta myös erittäin edullisen mekon. Toinen mekkoni maksoi melkein neljäsataa joten ihan yhtä paljon en ollut valmis satsaamaan. Katselin netistä vähän mitä mekkokauppoja on ja sitten huomasin, että Pikku Roban Juhla-asu -nimisessä liikkeessä oli hyvät tarjoukset: Paljon iltapukuja 50-200e. Menin sovittelemaan ja sieltä olisi löytyny vaikka kuinka monta ihanaa! Pieniä kokoja tosin hyvin vähän jäljellä.

Tämä mekko oli ensimmäinen jota sovitin. Aluksi otin sen nyt vain mukaan sovituskoppiin muiden kanssa, en ollut ajatellut, että juuri tämän värinen sininen sopisi minulle. Mutta se on päällä ihan upea! Huomista odotellessa. :)

Niin ja tämän hinta oli pudotettu 320 eurosta 100 euroon! Meinasin kiljaista onnesta kun myyjä sanoi hinnan. Joten kaikki jotka tarvitsette iltapukua niin suunnatkaa tonne hei!

9 kommenttia:

 1. Tosi nätin näköinen mekko! Se sun edellinenkin oli kyllä upea :) Voi kun sitä pääsisi itsekin pian viettämään taas tuollaista prinsessapäivää, Wanhoista on jo aikaa muutama vuosi, mutta ai että se oli ihanaa ;)

  VastaaPoista
 2. Jonna: Joo noi iltapuvut päällä tuntee kyllä olonsa prinsessaksi! Onneksi on noita juhlia yllättävän paljon opiskeluiden aikana mihin niitä voi pukea. :D

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis puku! Ihanaa, että tuollasia juhlia on vielä wanhojen jälkeenkin, kenties itsellänikin vielä siis prinsessapäiviä tiedossa :)

  VastaaPoista
 4. aivan ihan värinen ja varmasti sopii sun tummaan tukkaan tosi kauniisti :)

  VastaaPoista
 5. Oi, mahtava löytö! Väri on upea ja muutenkin kokonaisuus näyttää hienolta. Ja tosiaan mahtavalla alennuksella sait sen :)

  VastaaPoista
 6. Reetta: Joo oli todellakin kunnon löytö! :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -