Mi casa

Luulin eilen kärsiväni maailman pahimmasta dagen efteristä, sängystä pääsin ylös vasta 16.30 kun kaveri soitti, että tulee laittamaan ruokaa mun luokse. Voi miten ihania ystäviä mulla onkaan. No tänään selvisikin ettei mun huono olo johtunut vain rankasta viikonlopusta vaan siitä, että flunssaa pukkaa päälle. Onneksi tämän päivän luentokin oli peruttu opettajan sairastumisen vuoksi joten sain hyvällä omalla tunnolla nukkua itsekin pitkään!

Finrexiniä naamaan ja nyt lähden hoitamaan pari pakollista vakuutus- ja kela-asiaa ja sitten kotiin ja kolutehtävien pariin. Kuvasin vähän tätä minun kotia tässä aamulla huvin vuoksi, kaikki edelleen puolitiessä, mutta kyllä tää mun kodilta näyttää! ;)


7 kommenttia:

 1. kivan näköistä sun uudessa kodissa =)

  VastaaPoista
 2. emmi: Kiitos, viihdyn täällä kyllä hyvin. :)

  Peppi: Niin on. ;)

  VastaaPoista
 3. Tosi kivalta näyttää tuo sinun asuntosi :) Ei mikään täyteen ahdetun näköinen vaan just soppeli :P

  VastaaPoista
 4. tosi ihana koti, kaipaisi vaan vähän väriä? aika valkoista, vaikka niinkun kaikissa suomalaisissa kodeissa, suosittelisin pari pirtsakkaa seinää, olisi hyvä energialähde , jos siis tuolla saa vain maalata seiniä? ja paljonko sulla on toi vuokra?:))

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Mä tykkään näistä valkosista seinistä joten seinien maalaaminen ei oo mulle vaihtoehto, mutta kasvejen ja verhojen avulla tänne tulee väriä sitten. Muuta mä en tarvitse. :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -