Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life

Palailtiin tänään poikaystävän kanssa takaisin Kööpenhaminasta ja takana on pari ihanaa päivää joka suurimmaksi osaksi ajasta kului shoppaillessa. ;) Mun sydän taisi pysähtyä hetkeksi kun ensimmäisenä iltana etsittiin ravintolaa ja käveltiin sattumalta Christian Louboutinin liikkeen ohi. Liike oli sillon jo suljettuna mutta tottakai sinne oli palattava heti seuraavana aamuna!

En oo koskaan ennen käyny merkin omassa liikkeessä joten olin ihan taivaassa ja sovittelin varmaan puolia liikkeen kengistä. Myyjä oli tosi ystävällinen ja ihana ja antoi mun kuvata vähän liikkeen etuosaa, vaikka se normaalisti on kiellettyä piratismin vuoksi. Liikkeessä oli vielä tämän viikon ajan alennusmyynnit menossa!
Ihan tyhjin käsin en päässyt liikkeestä myöskään ulos, koska Joonas halusi ostaa mulle sieltä synttärilahjan vaikka synttärit on vasta syyskuussa. Kuulemma iso kivi pois sydämeltä kun ei tarvi stressata enää mitä antaa lahjaksi. No tämä tyttöystävä ei valita poistuessaan kaunis Christian Louboutin- paperipussi kädessä liikkeestä ulos! ;)

No sitten varmaan kaikkia kiinnostaa millaset kengät sieltä valitsin...

Piou Piou 85 Popi Fabric korkkarit! 

8,5cm korkoa ja hyvin kapea korko. Sovitin jopa 14cm korkoja ja kävely näytti hyvältä joo, mutta rehellisesti sanottuna oisin jaksanu kävellä niillä ehkä sen 15 minuuttia ja sen jälkeen luovuttanut. Näillä jaksaa vähän pidempään! 

En tiedä mitä oon tehny oikein kun tuo poikaystävä on liian ihana ja osti mulle etukäteissynttärilahjaksi myös toiset merkkikengät ennen näitä, mutta jätetään niiden esittely toiseen kertaan! 

6 kommenttia:

 1. Oi, ihanat kengät!! :) Saako kysyä, että miten sun koot menee näissä Louboutineissa? Näissä ja niissä sun vanhemmissa? Mietin nimittäin tilaamista netin kautta niin askarruttaa asia :D

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Ekat Louboutinit on kokoa 38,5 ja nää uudet 39 kun on toi terävä kärki niin pienentää vähän kokoa. Normaalisti käytän kokoa 38 joten kengät on aika pientä kokoa! :)

  VastaaPoista
 3. Miten sun poikaystävällä on varaa :o

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Kengät olivat siis -40% alennuksessa joten niiin järkyttävän kalliit ne eivät olleet, ettei ois varaa. :) Töistä oletko kuullut? Siitä maksetaan palkkaa. Siitä saa tilille rahaa siis. :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -