Food and some jazzstuff

Eka viikko lomaa lomailtu ja aika on menny rennosti mökillä, kaverin mökillä, kaverin isän 50v-juhlissa jonka jälkeen oltiin yötä Långvikin hotellissa Kirkkonummella ja aamulla mentiin kylpylään. Rakastuin siihen paikkaan täysin ja ajattelinkin lähteä sinne pian rentoutumaan uudestaan!

Tänään käytiin sitten perheen kanssa syömässä Gaijinissa. Harvinainen hetki kun oikeesti koko perhe oli koossa samaan aikaan, yleensä tää tapahtuu lähinnä jouluisin. ;)

Ruoka oli ihan mielettömän hyvää ja esillelaitto oli viimeisen päälle! Limeavokadojäätelö oli mielenkiintoista enkä onneksi joutunut pettymään!

Illallisen jälkeen käytiin vanhempien kanssa musiikkitalolla kuuntelemassa Jazzia, jotain mikä ei oo yhtään mun tyylistä musiikkia. 2,5h pelkkää musiikkia ilman melodiaa tai sanoja. Seura oli onneksi mitä parasta!
Nyt pitäis äkkiä pakata vähän tavaroita matkalaukkuun ja nukkua about 4h ja aamulla sitten Köpikseen Joonaksen kanssa! Palaillaa meidän miniloman jälkeen! :)

4 kommenttia:

 1. Ihanaa matkaa! Kadehdin noita simpukka-annoksia. Oli varmaan hyvää! Jazzia harvoin kuuntelen, mutta sitä on kiva soittaa pianolla.

  VastaaPoista
 2. Mäkään en ihan aina ymmärrä jazzia :D mutta hyvää Köpis-matkaa! (:

  VastaaPoista
 3. Ojj gaijin ser supergott ut! dendä glassen va faktist god:) terde nästa vecka? -Anna

  VastaaPoista
 4. Anna: Joo vi måst nog göra de entligen! Hela sommarn har ju nästan fari förbi. :D

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -