05102012

Tänään viettelin vapaapäivää Joonaksen kanssa ja lähdettiin keskustaan hoitamaan asioita sitten. Tämän näköisenä tuolla kaduilla tänään liikuin:

Takki H&M, kengät Zara ja laukku DKNY, hehe muita vaatteita ei asusta nääkkään, good job again.

No se tärkein osoite minulla siellä keskustassa oli Fabianinkadulla. Mulberryn liike johon vein vauvani reklamaationi kera.

Kattokaa mitä mun Bayswaterille on käyny! Oikeastaan toi tapahtu jo aikoja sitten mutta en ole raaskinut viedä aikasemmin kun olen kuullut kauhuskenaarioita siitä miten laukku palautetaan 6-12 viikon jälkeen vasta. No tänään sitten vein laukkuni, koska vuoden takuu menee ihan just umpeen. Kerroin, että laukku on ostettu viime lokakuussa johon myyjä totesi, että "Se on sitten hilkulla, että meneekö takuuseen mutta eihän näin laukulle saisi käydä joten laitan kyllä viestiä, että menisi siihen takuuseen". No siihen totesin, että mähän en maksa senttiäkään siitä, että mun laukku korjataan kun on kyseessä laukku joka maksaa tällä hetkellä sen 870e. Haloo, eikai näiden kuuluisi hajota parissa kuukaudessa ja haloo eikai asiakas ole vastuussa huonoista ompeleista. Toivottavasti Mulberry nyt yllättää positiivisesti ja korjaa laukun hyvin nopeasti.

Laukkukatastroofin jälkeen käytiin Tamarinissa vetämässä Syö Helsinki -viikon tarjousannokset suuhun. Tää ei suorastaan kuulu mun tän hetkisen dieettiin mutta joskus pitää hemmotella itseään, että jaksaa. ;)

So worth it!

Vietän hullun jännää perjantai-iltaa ja oonki menossa just nukkumaan. Juhlinta ei kuulu kalenteriin tällä hetkellä, koska toi dieetti pitää alkoholin ja nikotiinituotteet myös kaukana. Itseasiassa nyt on menny 4 viikkoa ilman alkoholia ja 12 päivää ilman tupakkaa. Hyvä Lotta!

Nyt nukkuu. Hyvää yötä! :)

4 kommenttia:

 1. Dieetit on humpuukia! Ja toi Dana Del Ray-takki ihana :-)

  VastaaPoista
 2. I'm in love with your jacket! So sad I don't understand aword you say :(

  VastaaPoista
 3. Onpa kyllä ärsyttävää kun nykyään niin monilta merkeiltä tulee tämmösiä juttuja, jotka vihjaa laadun huononemisesta :/ Kiinan tehdas kuulemma lopetetaan ja laukkujen hinna tulee nousemaan roimasti. Muistatko/oletko katsonut missä maassa sun laukkus on tehty?

  VastaaPoista
 4. AnsQ: Siltä tää alkaa ihan kohta tuntuu ku ei näy kiloissa tulosta haha. :D Joo mäki oon ihan rakastunu siihen! :)

  StyleNichtcap: Thank you, me too! :) Oh, would google translate maybe help you to understand? :)

  Lindsay: No ku mun laukku on vielä made in England joten en usko, että se on tehtaasta kiinni. :( Luulisi, että Englannissa tehdyissä varsinki ois laatu nimittäin kohdillaan!

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -