Rakas

Katselin koneelta muutamaa yhteiskuvaa vuosien varrelta jotka löytyi minusta ja Joonaksesta. Meidän tarina alkoi nimittäin jo monen monta vuotta ennen kun alettiin seurustelemaan nyt viime keväänä. Vuosi taisi olla 2005 kun meistä tuli ystäviä ja vaikka välimatkaa oli yli 600km niin oltiin tosi läheisiä. Joonas oli mun parasystävä ja on edelleen. :)

Kesä 2006
Kevät 2009
Kevät 2012


8 kommenttia:

 1. Apua miten ihastuttavia kuvia! Me ollaan seurusteltu reilu 8 vuotta poikaystävän kanssa ja välillä pääsee nauru kun kattoo suhteen "vauva"-kuvia :)

  VastaaPoista
 2. Klrara: Joo odotan sitä, että menen jouluna Ouluun vanhempien luokse niin pääsen penkomaan vähän enemmän vanhoja kuvia. :D Nostalgiaa!

  VastaaPoista
 3. Aww vai mitäs tässä nyt sanois :-) Ihanaa.

  VastaaPoista
 4. Ihanaa! Miehes on kyllä komistunut roimasti:) Miten ootte tutustuneet alunperin?

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: On! :) Netin kautta alunperin joskus kun olin 13-14 ja sitten oltiin kavereita monen monta vuotta. :)

  VastaaPoista
 6. Oi, ootte kyllä hyvännäkönen pari! Ihana, että on löytäny kumppanin omasta kaverista. :) Olitko vissiin menossa käymään Oulussa? Ois mukava jos tekisit postausta sun vanhoista kuvista, jos on joitain mitä et ole tänne vielä pistänyt. Tai jotain Oulu meininkejä... :)

  VastaaPoista
 7. Elisa: Kiitos! :) Oon menossa jouluksi kotiin joten sillon yritän penkoa kaikki kuvat talteen ja laittaa tännekin! :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -