Sunnuntai

Meillä oli tänään kodin siivouspäivä mutta pitihän sitä vähän käydä tuulettumassa kun oli niin nätti sää! Ja nälkä.

Takki Zara, farkut Levi's, kengät Dinsko, laukku MbyMJ ja huivi Mulberry.

Suunnattiin eka tohon naapuriin Primulaan syömään brunssia. Nami!
Tätä dieettiä on vähän huijattu nyt viime päivinä sen vuoksi, että suoraan sanottuna mua ärsyttää, että oon kaks viikkoa syöny pelkkää salaattia eikä kiloakaan ole lähtenyt. Eli ehkä jatkossa yritän vaan syödä hyvin ja urheilla paljon. :D 

Brunssin jälkeen suunnistettiin Kaivariin kävelylle ja ihastelemaan ihania taloja. Käytiin me sitten Kaivarin kanuunassakin ja löysin sieltä 4 eurolla Massimo Duttin kauluspaidan, ei ihan turha reissu siis!

Mun unelma ois iso huoneisto Helsingin keskustan tuntumassa jossa olis oma torni! Kui makee. Hieman vaikee sisustaa ehkä, mutta M-A-K-E-E!

Illalla sitten kaksi ihanaa ystävääni tuli meille ja katottiin neljästään elokuvia. En ollu aikoihin nähny näitä ihania ihmisiä joten oli ihan mahtavaa! As always. Laitettiin vähän herkkuja pöytään, noiden lisäksi oli vielä kanaa ja omenalohkoja.
 Elokuvaksi valittiin eka tää:
No koska tää Avatar ei ollu mun makuun ollenkaan niin katottiin vielä Juno joka on aina ihan yhtä hyvä! :)

Nyt nukkuu, että jaksaa huomenna poikaystävän kanssa aamulla salille ennen ku herra lähtee radiohaastatteluun. Hui ku jännää! Hyvää yötä! :)2 kommenttia:

  1. Kannattaa kokeilla aamulenkkeilyä! Onhan se inhottavaa heti ekana aamulla lähtä ulos juoksentelemaan ennen aamupalaa, mutta se on tosi tehokasta.. Yleensä juoksen ite 15-30min aamusin ja sillon parhaimmillaan ero seuraavaan aamuun 200g :o (kerran olin niin "tyhmä" että juoksin 6km hiljaa eli vähän vajaa tunnin ja ero seuraavana aamuna painossa oli 500g) :D en suosittele noin pitkiä aamulenkkejä mutta kannattaa kokeilla!

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Aamulenkki vois ollaki hyvä juttu, esim aamukuntosali on mahtavaa. :D Aloitanki ens viikolla juoksuharjottelun! :)

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -