All I want from Christmas is you (... and a book, scarf, watch and a piece of jewelry and...)

Joulu lähestyy kauheeta vauhtia, jeeee! Mä oon tosi jouluihminen, oon aina ollu mutta varsinkin kun asuu kaukana omasta perheestä niin odottaa joulua ihan eri tavalla. Tietää pääsevänsä perheensä kanssa saman ruokapöydän ääreen nauttimaan ihanasta ruuasta ja seurasta. Niin ja ei ne lahjat tietenkään pahitteeksi ole, vaikka tämän ikäisenä eivät olekaan enää se pääasia!

Tämän vuoden lahjatoivelista koostuu seuraavista:

1. Lauren Conrad Beauty -kirja. Tykkäsin kovasti Style -kirjasta joten uskon, että tämäkin on yhtä loistava!

2. Louis Vuitton Monogram Denim Shawl. Sinisessä värissä. Tämä on ehkä vähän ylilyönti toive hintansa vuoksi, mutta ehkä mä oon ollu tooooositosi kiltti tänä vuonna! ;)

3. Michael Kors Oversized Runway Watch. Mulla on nyt melkein kaksi vuotta ollut mun Michael Korsin kultainen kello ja se on mun suosikki asuste, ongelma on vaan se, että se rajottaa mun hopeisten asusteiden käyttöä joten hopeinen yhtä ihana kello olis todella tervetullut!

4. Disney Couture Your Dreams Come True Bangle -rannekoru. Mulla oli tämmönen ennen, no se tippu ranteesta yhden baari-illan päätteeksi viime talvena. Mua harmitti tosi paljon, koska tää oli mun lempikoru ja näitä ei sillon enää ollu saatavilla. Nyt tää on tullut onneks takas! Näitä saa siis Asokselta ja siellä ei ole postikulujakaan, vinkkivinkki! ;)

Näiden lisäksi hyväksyn tietysti kaikki muut lahjomisyritykset. enkä pety ihan liikaa, vaikka ykskään näistä ei löytyisi kuusen alta! Nolo paljastus tähän väliin: Mä tykkään paljon enemmän antaa lahjoja kun saada niitä. No nyt mietitte, että mitä noloa siinä on? No se kun mä en tykkää saada lahjoja, koska en pidä niiden avaamisesta lahjanantajan edessä. Mitä jos en pidäkään lahjasta yhtään ja joudun esittämään ilahtunutta. Stressaan tästä monesti (aina) niin paljon, että yleensä oikeesti ilahtunut reaktioni on sitten aluksi semmonen "ehh, tosi ihana", koska oon treenannu sitä päässäni niin paljon. Tää on tosi outo tapa, koska mä en oo ees saanu mitään pieleen menneitä lahjoja, mutta kertahan se ois ensimmäinenkin, right? Sitä paitsi keksin omasta mielestä aina ihan mielettömiä lahjaideoita muille joten niiden toteuttaminen on vaan niin ihanaa kun tietää tekevänsä läheisensä onnelliseksi!

Mitä te toivotte joululahjaksi? :)

8 kommenttia:

 1. Pakko sanoa, että olen aivan samoilla linjoilla! Joulusta on tullut ihan hirmu tärkeä, kun asuu kauempana perheestä. Ja myös tuo, että lahjojen antaminen on kivempaa, ihan samoista syistä... Hauskaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
 2. Elisa: Hihi sitä samaa sinne! :)

  VastaaPoista
 3. Hih, mulla on kans toivomuslista jo luonnoksissa ja sama kirja ja huivi löytyy ;) Huivia en tosiaan oo saamassa, ellei sitten "joulupukki" voita lotossa... ;D

  VastaaPoista
 4. Lindsay: Samanlainen maku siis. ;) Nii enhä mäkää tiedä mitä noista saan, mutta toivoa löytyy. ;)

  VastaaPoista
 5. Mäki tein lahjalistan :) Saman mk kellon toivon mutta kultaisena ja LC kirjan tilasin netistä Ihana lv huivi :)
  http://llovewantneed.blogspot.fi/2012/11/dear-santa-this-year-i-would-like.html#comment-form

  VastaaPoista
 6. Reetta: MK:n kellot on kyllä ihania! :)

  VastaaPoista
 7. Mullakin on Vuittonin huivi lahjalistalla,mutta taitaa jäädä saamatta :) ehkä hyvä niin sillä en osaisi päättää väriä :D

  VastaaPoista
 8. Hjenn: Mäki pähkäilin tän ja kultaisen/nuden välillä mutta tulin siihen tulokseen, että mun Mulberryn Tamara huivi on jo vaalea, joten sinistä huivia ei edes ole! ;)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -