10112012

Meillä on ollut poikaystävän kanssa nyt yhteinen vapaa viikonloppu mikä on aika harvinaista. Aluksi meidän piti mennä kylpylään rentoutumaan, mutta ei saatu aikaseksi joten jäätiin kotiin. Eilisestä laitan vielä vähän kuvia myöhemmin, mutta halusin äkkiä tulla vielä tänään näyttämää mitä ollaan tänään tehty! Käytiin nimittäin keskustassa vähän pyörimässä sisustusliikkeissä.

Neule Cubus, paita H&M, takki Ellos, farkut Levi's, kengät Dinsko, huivi Mulberry ja laukku Michael Kors.

Äitini on koko viikon remontoinut yhtä heidän kylpyhuoneistaan ja on näemmä saanut muhunkin tartutettua puheillaan halua pieneen kylpyhuone uudistukseen. No koska tää meidän asunto on vuokra-asunto niin hirveetä remppaa en voi alkaa tekee joten uudet pyyhkeet, His&Hers -naulakot, saippua- ja hammasharjapurkit sai riittää! Yhdet isommat Beiget Lexingtonit ja yhdet pienet siniset kummallekin. :) Mulla on jotenkin vaikeeeta hillitä itseni Stockmannin Lexington -osastolla. Nytkin meinasin jo ottaa mukaan yhdet pussilakanat, yritin jo ylipuhua poikaystävää ettei 169e oo paha lakanoista. Sitten tajusin itsekin: on se.


Ostettiin pari viikkoa sitten tollainen iso taulu isäni ystävän liikeestä ja sillon jo kehiteltiin ideaa, että sen viereen tulisi meidän kuvia mustavalkoisina. Käytiin sitten tänään ostamassa kuville kehyksiä ja pari kehystä pitää vielä ostaa. Tällä hetkellä niitä korvaa noi isommat, jotka on siis vaan väliaikasesti tossa, ettei näytä tyhjältä.


Käytiin myös Riviera Maissonilla ja sieltähän ois voinu kotiuttaa ihan jokaisen tuotteen. Päädyttiin kuitenkin olemaan säästeliäitä ja ostettin vaan tämmönen söpö pieni taulu joka maksoi 5,90e:

Ja kun oltiin Tiimarissa ostamassa valokuvakehyksiä niin bongasin tän neljän euron maton, jossa on mun mielestä vähän Missonivibat:
Se koristaa nyt meidän ruokapöytää.

No uusien tavaroiden myötä innostuttiin vaihtamaan myös kokonaan järjestystä meidän makuuhuoneessa/ruokailutilassa. Nyt ruokapöytä on heti keittiön oven takana ja sänky taas ikkunaseinällä. 

Huomenna jatketaan vähän kämpän kuntoon laittamista ja nautitaan vapaasta sunnuntaista! :)


- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -