Café Succès

Eilisen makuuhuoneen järjestyksen vaihdon tulos, oli huonosti nukuttu yö. Ikkunamme on talonyhtiön toiselle sisäpihalle päin jota ei kukaan käytä ja jostain syystä sisäpihalla on lamput jotka on päällä koko yön. No se lamppujen valo tulee sitten sälekaihtimien läpi suoraan meidän sänkyyn. Joten ens viikolla pitää heti käydä Ikeasta hakemassa pimennysverho! No tulos huonosti nukutusta yöstä oli sitten se, että herättiin sitten kolmelta iltapäivällä.

Käytiin meidän lähikahvilassa sitten vetämässä puokkiin suklaakakkua ja mä kaakaota ja Joonas lattea tuplaespressolla. Isänpäivä kaffet ilman isiä. Mun isä on tällä hetkellä varmaan jossain atlantin yläpuolella lentokoneessa ja Joonaksen isäkään ei ollut kotona joten ei pystytty sitten näkemään kumpaakaan.

Kahvilassa koettiin tämän päivän äksönit kun n. kolmekymppinen nainen istui kahvilla vanhan isänsä kanssa. Ensin nainen kuunteli korvanapeilla musiikkia ja kun lopetti sen alkoi huutamaan isällensä, että istuisi suorassa kun hän on muuten epäkunnioittava naista kohtaan. Sen jälkeen nainen nousi ylös ja heitti kahvikupin isäänsä kohti ja lähti ulos eikä tullut takaisin. Säälin sitä vanhaa miestä kovasti joka jäi istumaan kahvinsa ja kameransa kanssa yksin kahvilaan.

Nyt ollaan taas kotona ja pitäisi alkaa tästä siivoilemaan. Toivottavasti teillä on ollut mahdollisuus viettää ihana päivä isienne kanssa tänään. :)

2 kommenttia:

  1. Eiii mulla tuli niin surullinen mieli kun luin tuosta vanhasta miehestä :( Tosi surullista, että joillakin ei ole mitään arvostusta vanhempiaan kohtaan. Hyi kauhea, miten tuommosia voi ees olla :(

    VastaaPoista
  2. Lindsay: No arvaat varmasti miten surulliseksi siinä vieressä istuminen teki! Ihan kamalaa. :(

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -