15122012

Tästä päivästä piti tulla ihan tylsä. Joonaksen piti olla töissä ja mulla ei ollut mitään suunnitelmia. No aamulla heräsin siinä yhdentoista aikaan ja samalla kun luen Joonakselta tullutta tekstiviestiä niin kotiovi avautuu ja Joonas tuleekin jo kotiin. Kaksi sormea oli töissä ottanut vähän osumaan veitsestä. This works out fine for me, koska nyt poikaystäväni on viikon saikulla ja minulla on seuraa hihi!

Lähdettiin sitten käymään keskustassa.


Eka syömään, koska oli ihan järkyttävä nälkä! Meidän vakkari kinkkiravintolan nettisivuilla luki, että buffet on daily, joten tottakai oletimme, että daily tarkoittaa myös viikonloppua mutta ei.
Käymme tässä samassa kiinalaisravintolassa hyvin useasti arkisin juuri lounasaikaan kun on buffet ja niin taidan tehdä jatkossakin. Nyt kun piti ottaa annokset niin ne olivat vain ihan ok ja palvelu hidasta.

Ruuan jälkeen lähdettiin sitten elokuviin!

Elokuva oli sellainen mitä en yleensä valitsisi, koska en tykkää katsoa elokuvia vieraalla kielellä ja tämä elokuva oli suurimmaksi osaksi tanskaksi. Mutta olihan tässä Pierce Brosnan. Tykkäsin oikeastaan paljonkin tästä elokuvasta, jotenkin sellainen hyvänmielen elokuva!

Nyt ollaan taas kotona ja tänään ei ole tarkoitus lähteä yhtään mihinkään vaan käyttää tämä ilta siivoamiseen. Mitenköhän se mahtaa onnistua kun tuo poikaystävää vetelee sikeitä tällä hetkellä vieressäni? Nojoo, ihanaa lauantai-iltaa kaikille! :)

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -