Uusi takki

Eilen kun kävin ystäväni kanssa kahvilla huomasin samalla, että H&M:n alet on alkanu joten olihan siellä poikettava. Sieltä lähi mukaan mm. uusi takki kolmella kympillä!

Takki H&M, farkut Levi's, laukku Marc by Marc Jacobs, huivi Mulberry ja kengät kirpparilta

Tarkemmin mietittynä olisin voinut ottaa takin normaalissa 36-koossani, mutta jostain syystä päädyin tähän 38. Kiva tää on onneksi tällaisena vähän oversized:nakin. :D Sain myös kaveriltani takaisin saappaani jotka unohdin sinne vuosi sitten erään baari-illan jälkeen. Enkä ole vain muistanut käydä niitä hakemassa, vaikka olen kenkiäni kovasti ikävöinyt ja kaverini asuu n. 2 km päässä meiltä, hups.

Tänään käytiin vähän hengailemassa kaverin luona ja sitten tuhlaamassa Stockan etuseteleitä ruokaostoksiin ja huomenna on sovittu tyttöjen kanssa koululle miitti vasta klo 11.30 joten ajateltiin vielä tässä aloittaa elokuvan katselu Joonaksen kanssa. Elokuvavalinta on tänään Chanel, jonka ostin jo aikoja sitten mutta en vain ole ehtinyt katsoa sitä. Huomenna viimeinen kouluhomma ja perjantaina suuntaan Ouluun kotikotiini pitkästä aikaa. Ihana päästä sinne, koska tänä vuonna olen käynyt Oulussa vain kerran. Yleensä käyn vanhoissa kotimaisemissa 3-4 kertaa vuodessa, joten tänä vuonna olen ollut siinä aika surkea. Kavereiden kanssa on jo sovittu vaikka mitä kivaa ja kivaa on myös se, että isoveljeni on muuttanut takaisin Suomeen eilen joten näen häntäkin pitkästä aikaa! :)

Nyt siirryn Fatboyn syöveriin ja elokuvan katseluun! Hyvää yötä! :)

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -