A women's right to shoes


Tää on aika lähellä sitä miten mun aivot toimii. Ennen olin täysin laukkutyttö mutta tässä vuosien varrella myös kengät ovat tulleet lähemmäs ja lähemmäs sydäntäni. Muistan joskus 10-vuotiaana kun äitini osti perhelomalta Italiasta neljät kengät ja pidin sitä järkyttävänä, että miten joku voi ostaa yhdeltä lomalta niin monet kengät. No jos Italiaan pääsisin niin ostaisin varmaan itsekin.

Tällä hetkellä pakkomielteenäni on ne Jimmy Choon korkkarit. Mitkä niistä? No kaikki.

Vikki Round Toe Pumps 395€, Gilbert Round Toe Pumps 365€ ja Victoria Coarse Glitter Fabric Round Toe Pump 425€.

Valikoimasta löytyy useita ihania malleja, mutta yksi tämänhetkinen suosikki on nuo glitteripumpsit! Suorastaan upeat. Tiedän ainakin missä olen heti alennusmyyntejen alettua: Net-a-porterin nettisivuilla ja Mikonkadulla sijaitsevassa Collage The Shopissa joka on tietääkseni ainoa liike Suomesta mistä voi ostaa Jimmy Choota. Ahh, alennusmyynnit tulkaa jo!

2 kommenttia:

  1. NAPin jenkkiale on ainakin jo alkanut ja siellä näyttäis noita sun glitterunelmia (ja kaikkia muitakin ihania kenkiä :D) olevan alessa. Sinne siis kuolailemaan :)

    VastaaPoista
  2. Minty: Joo olen siellä ne jo bongannut, mutta koska jenkkihintoihin tulis vielä tullit päälle niin odottelen, että toi euroopan ale alkaa niin pääsee vähän halvemmalla jos niitä siellä sitten vaan on. :D

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -