Suutarille meno suunnitelmissa

Tänä vuonna kenkäkokoelmani on kasvanut kahdella parilla Christian Louboutinin kenkiä. Kengät ovat upeita, mutta pohjat on huonot. Kenkien tunnusmerkkinä tunnettu punainen pohja naarmuuntuu ja kuluu jo heti ensimmäisessä käytössä pahasti. Olenkin jo ensimmäisen parin ostopäivänä suunnitellut vieväni kengät suutarille, jotta siellä laitettaisiin kenkiin puolipohjalliset. Nimenomaan punaiset puolipohjalliset.


Sitähän sanotaan, että moni kakku päältä kaunis, mutta kun kengät kääntää niin tämä kamala tragedia paljastuu:

Omia parejani olen käyttänyt 3 kertaa per pari ja pohjat ovat jo noin kamalassa kunnossa.

Luin tänään eräästä blogista, että Tehtaankadulla on suutari joka tekee hyvää jälkeä ja sieltä saisi juuri niitä punaisia puolipohjallisia joten pitääpä etsiä tämä kyseinen suutari ensi viikolla ja käydä kyselemässä vähän hintoja. :)

2 kommenttia:

  1. En tiedä, mistä blogista olet lukenut Tehtaankadun suutarin tekemistä punaisista puolipohjallisista, mutta itselläni on ainakin todella hyviä kokemuksia hänen työnsä jäljestä. :) Sitä olen myös tässä postauksessa esitellytkin: http://bagmiss-laukkufriikki.blogspot.fi/2012/09/uudet-nilkkurit-alma.html

    VastaaPoista
  2. Alma: Hihi itseasiassa löysin just sun blogin tänään ja sitä selaillessa löysin tuon tehtaankadun vinkin, joka sattuu olemaan ihan kotini vieressä. :D Joten kiitos siis vinkistä! :)

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -