Wannabe Balenciaga

En yleensä osta ikinä laukkujen "feikkejä", eli siis vaateketjujen versioita designerlaukuista. Mutta myös minä olen ihastunut Balenciagan laukkuihin ja kun näin netissä kuvan tästä Gina Tricotin clutchista päätin poiketa vähän tästä aatteestani, n. 20€  hinta vastaan vs 725€ hintaa sai minut tälle tielle. Ja eihän GT:n clutch kuitenkaan ihan suora kopio onneksi ollut, mutta hyvin lähellä kuitenkin alkuperäistä!

No tänään suuntasin sitten Gina Tricotin liikkeeseen ja kysyin myyjältä, että onko heillä tätä Balenciagan vaikutteista laukkua. No myyjä ei tiennyt miltä näyttää Balenciagan laukku joten kiitos luojalle iPhonestani jolla googlaan joka päivä eri asioita niin pystyin sieltä näyttämään kuvan laukusta mitä tarkoitan ja myyjä sanoi, että jos hän muistaa oikein niin laukku on alessa ja siellä taitaa olla yksi jäljellä. No siellähän se oli!

9,95€ jäi hintaa eli aika edullinen vois sanoa. ;)

Olen ajatellut viime aikoina miten blogit on viime aikoina muuttunut. Tänään näin, että Cava -blogissa oli myös kiinnitetty huomiota asiaan! Sillon neljä vuotta sitten kun oman blogini perustin oli blogejen idea enemmänkin shoppailla ja näyttää ostokset muille. Nykyään suuressa osassa blogeista ja myös omassani ostosten esittely on jäänyt ihan toissijaiseksi omien kuulumisten jälkeen. Huomaan, että hyvin harvoin esittelen enää mitään mitä ostan, toisaalta en todellakaan shoppaile niin usein kuin joskus pari vuotta sitten. Miettikää, että esimerkiksi ennen tätä tämän päiväistä kympin laukkua ostin viimeksi laukun lokakuussa 2011! Toisaalta taas ostan yleensä aika yleellisiä ja kalliita laukkuja joten on kai ihan normaalia ettei niitä ihan joka kuukausi osteta. Tai ainakin niin minä sen asian näen. En myöskään koe, että tarvisin kovin paljoa enemmän laukkuja kun mitä minulla on nyt.

Toki on vielläkin monia sellaisia blogeja missä uusien merkkituotteiden esittely on joka viikkoista ja samalla kun suu auki joka kerta katson ruutua, että miten joku tarvitsee joka viikko uuden Chanelin laukun niin samalla tykkään lukea näistä ostoksista. Ripaus luksusta arjessa, kauniiden esineiden katselu on aina kivaa, vaikka ne eivät omassa asustevalikoimassa olekaan. Eilen löysin itselleni uuden blogin luettavaksi ja tämä blogi oli tällaiselle laukku- ja asustefriikille ihan täydellinen löytö! BagMiss -blogissa tykkäsin varsinkin lukijan laukkukokoelma -postauksista (klik). Luulin omistavani monta laukkua mutta on niitä pahemminkin hurahtaneita näemmä. :D

PS. Tänään eksyin Stockalta myös mukaan jotain, alkaa ämmällä ja loppuu Jacobsiin.

6 kommenttia:

 1. Ihan totta puhut! Ennen tuli paljon useammin esiteltyä ostoksia, nykyään hyvin harvoin. Viime viikolla pieniä ostoksia esitellessä tuli jotenkin hassuolo, ihan kun olisi palannut blogin kanssa pari vuotta taakse päin :D Ne isoimmat ja merkittävämmimmät ostokset tulee toki aina esiteltyä.

  Ja olet ihan totta, suu auki on täälläkin kun lukee joistain blogeista, kun kuukauden sisällä on jo kolmas Chanel menossa tai sitten jossain ostellaan uusia kalliita saappaita ja huiveja tai mitä vaan harva se päivä. Mutta en voi tosiaan väittää, etteikö noita kiva olisi katsella ja ihastella! Ja siis jokainen saa mun mielestä rahansa tunkea vaikka roskikseen, jos siltä tuntuu. Ei ole mun kukkarosta pois :D Mutta tuntuu vaan hurjalta kun laskee, että joillakin bloggaajilla ois reippaas asunnon käsiraha säästettynä, jos vuoden shoppailuja olisi rajoittanut siihen, että ostaa esim 1 tai max 2 laukkua vuodessa, eikä kymmentä :D

  VastaaPoista
 2. Lindsay: Niin ja voi jos se 10 laukkua vuodessa edes riittäisi joidenkin kohdalla. :D Mutta jos on varaa niin sehän on kiva! Luin sun blogista kans, että ihmettelit sitä miten erityiseltä uusi merkkilaukku yms voi tuntua enää kun sellaisen joka viikko saa, ja I couldn't agree more!

  VastaaPoista
 3. Kiitos kehuista! :)
  Meillä esitellään myös nyt lukijoiden asustekokoelmia; muutkin kuin laukut ovat kuviin siis tervetulleita. :)
  Rakastamme vuorovaikutteisuutta (yksi blogien olemassaolon tarkoitus) ja siksi meistä on kiva esitellä myös lukijoiden juttuja, eikä aina vaan minä minä minä. :D

  VastaaPoista
 4. Alma: Toi on kyllä tosi hyvä idea ja kivempi lukee useamman ihmisen kokoelmista. ;)

  VastaaPoista
 5. Itselläni on ostoslistalla tälle vuodella Balenciagan City :) Bagmiss blogi on ihana, omakin kokoelma on siellä joskus vilahtanut :)

  VastaaPoista
 6. Anniina: Ei pahempi vaihtoehto. ;)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -