Life is good

Olen kotona, tulin just koululta missä olin väsäämässä erään kurssin lopputyötä valmiiksi. Lopputyö on muuten todella miellyttävä sana. Se kuulostaa melkein siltä, että olisin kohta valmistumassa mutta eheeei, vielä kaksi vuotta! No nyt on ihana fiilis: tehtävä on palautettu ajoissa, aurinko paistaa ulkona ja on perjantai! Kuuntelen spotifysta Notting Hill- elokuvan soundtrackiä. Itse elokuva on ehkä maailman paras ja samoin musiikki. Life is good.

Palataan vielä eiliseen jolloin elämä ei tuntunut yhtä loistavalta. Koulussa mulla on tällä hetkellä kaksi kurssia jotka käsittelee tietokoneella koodaamista ja olen siinä todella huono ja se on kovin turhauttavaa. Lisäksi viime jaksosta oli tosiaan vielä tämä Indesign-lopputyön deadline tänään ja reippaasti tein sitä "jo" koululla eilen ja ajattelin, että nyt kerranki teen jonkun tehtävän ennen deadline päivää. Tallensin melkein valmiin tehtäväni koulun koneelle ja lähetin sähköpostiini ja suunnittelin jatkavani tehtävää illalla kotona, koska minulla on läppärilläni Indesign. No miten kävi? Ohjelma ei suostunut toimimaan eilen joten jouduin tänään sitten lähtemään vielä koululle tekemään sen loppuun mutta sain sen palautettua tuntia ennen deadlineä!

Ystäväni tuli sitten eilen meille teelle. Meillä on tapana olla tosi villejä ja käydään toisillamme aina teellä ja juoruillaan siinä sitte teekuppejen ääressä ja se on ihan mahtavaa! Eilen ehdotin teen jälkeen kuitenkin, että avataanko skumppapullo ja lähdetään baariin. Näin tehtiin ja ilta oli tosi hauska!

Eilisen kouluasu näytti tältä:
Bleiseri Mango, farkut Levi's, kengät kirpparilta, huivi LV, kello Michael Kors ja laukku Miu Miu.

Otin eilen myös pitkästä aikaa Miu Miun laukun dustbagistään ja mitä huomasinkaan? Viimeksi olen käyttänyt laukkua syksyllä punaisten housujen kanssa ja niistä on sitten näemmä tarttunut väriä valkoiseen laukkuuni. :( Mikä avuksi?

Käytössä ei sinänsä haittaa kun se on tossa vartaloa vastaan olevalla puolella mutta onhan toi ärsyttävää!

Nyt päivä sen kun paranee kun pääsen töihin (sense the sarcasm) ja sen jälkeen saankin koko perheen tänne Helsinkiin! Ihanaa viikonloppua kaikille! :)

2 kommenttia:

  1. Kokeile laukun puhdistukseen baby wipeseja. Ne toimii todella hyvin nahan puhdistukseen. 6. kerros, lastentarvikeosasto ;)

    VastaaPoista
  2. Tuittu: Kiitos vinkistä, pitää kokeilla! :)

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -