Basic t-shirt

Olen etsinyt ikuisuuden perushyviä t-paitoja. Niitä on yllättävän vaikea löytää! Kaikista ihanin mikä minulla on on äidiltäni saatu Gapin harmaa t-paita. Se on ihan tavallinen mutta se vain istuu oikeista paikoista ja on laadukasta ja kestävää materiaalia ja ehdottomasti yksi suosikkivaatteistani! Niitä ei vaan löydy enää mistään, ei edes Jenkeistä Gapin liikkeistä, muuten hankkisin heti saman paidan kaikissa eri väreissä ja vaikka pari lisää harmaanakin.

Löysin kuitenkin H&M:n nettisivuilta melko kivan näköisen t-paitamallin:


Täytyy siis suunnistaa joku päivä keskustaan ja kohti H&M:ää ja käydä katsomassa olisiko tässä potentiaalia. Odotukset ovat suuret!

5 kommenttia:

 1. En ole aivan varma ihastelinko juurikin noita paitoja viimeksi käydessäni h&m llä.Jos kuitenkin ovat samaiset ,niin olivat materiaaliltaan ihanan kevyttä ja pehmoista kangasta.Harmikseni mistään ei löytynyt sillä hetkellä omaa kokoani,mutta pitää käydä tarkistamassa vielä myöhemmin jospa olisi omaakin kokoa ilmestynyt lisää :)

  VastaaPoista
 2. Tarkistelin vielä hennesin nettisivuilta,mutta kyseessä ei ollutkaan aivan sama malli :) http://www.hm.com/fi/product/08732?article=08732-A#article=08732-A

  VastaaPoista
 3. Annika: Tuokaan ei kyllä ole hassumpi vaihtoehto. ;)

  VastaaPoista
 4. Mulla löytää kyseinen paita kolmessa eri värissä ja voin kyllä sanoa, että yks parhaista perus teeppareista mitä oon omistanu. Laskeutuu ihanasti ja on tosi pehmeää kangasta:)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Kiva kuulla, pitää käydä ostamassa! ;)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -