Paris is always a good idea

Sanoi Lotta kun äiti soitti toissa viikolla ja kysyi miltä Pariisi kuulostaisi maaliskuussa. Kiireisiä ihmisiä kun ollaan niin lähdetään vain viikonlopuksi sinne joten paljon pitää nähdä lyhyessä ajassa. Mä olen ihan törkeen innoissani tästä reissusta! Pääsen käymään yhdessä unelmamatkakohteistani ja lisäksi saan viettää aikaa ihanan äitini kanssa! Laskeudutaan Ranskan mantereille jo perjantaiaamuna ja lähdetään takaisin Suomeen sunnuntai-iltana joten käytännössä on kolme päivää aikaa tutustua Pariisiin!

Kuvat: weheartit.com

Olen suunnitellut jo jonkun verran tekemistä ja näitä odotan matkalta:
- Riemukaarelta kaupungin ihastelua
- Eiffelinkin haluan nähdä, en kylläkään kiivetä ylös mutta nähdä
- Käydä Louis Vuittonin lippulaivamyymälässä, samoin Chanel ja kaikki muut ihanat liikkeet
- La Vallée Village -outletkylässä shoppailu
- Paljon hyvää ruokaa ja viiniä, ihania kahviloita ja keväisempi meininki

Te jotka olette Pariisissa käyneet, mitä te suosittelisitte? Mikä ihastutti kaupungissa kaikista eniten?

10 kommenttia:

 1. Ooon ite käyny tuolla La Vallée Village-outletkylässä ja voin sanoo että se on ihana!!! Ite tuli tehtyä sieltä paljon ihania löytöjä :)

  VastaaPoista
 2. wiwella: Voi ei, paljonkohan pitää varata rahaa. :D

  VastaaPoista
 3. Ehdottomasti kannattaa eksyä eteläisen Pariisin kaduille! Aivan ihanaa seutua ja ihania katukahviloita ja ravintoloita joka puolella:) myös Ladureessa kannattaa käydä hakemassa macaronit makeannälkään!

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Kiva kuulla vinkkejä kun on itselle ihan vieras kaupunki. Kiitos! :) Joo Ladureessa pitää ihan ehdottomasti käydä hakemassa herkkuja!

  VastaaPoista
 5. Oi Pariisi on niin ihana! Itse oon käyny siellä kahteen otteeseen, viikon reissuja molemmat ja niin paljon jäi viel näkemättä! Kävin viimeksi tuolla La Vallée Villagessa, ja siihen reissuun meni koko päivä. Itse en ehkä tuhlaisi siihen aikaa, jos olisin kolmen päivän visiitillä. Oli ehkä hienoinen pettymys, turisteja varten tehty alemesta, jonka "alet" ja tarjonta ei loppupeleissä ees ollu mitenkään speciaali. :( Pariisissa itsessään on niin paljon näkemistä ja kokemista, että suosittelen jättämään outlet-kylän väliin, toki mielipiteensä kullakin. Ehkä en vaan itse osannut ottaa La Vallée Villagesta kaikkea irti :-)

  VastaaPoista
 6. Saana: Totta tuokin jos aikoisi kaikki liikkeet kiertää mutta meillä on suunnitelmissa vain tietyt harvat liikkeet jossa haluan ehdottomasti käydä. :D Mietin itsekin, että onko järkeä mutta kun musta tuntuu, että jää harmittaa jos jätän väliin!

  VastaaPoista
 7. Vielä pitää vinkata hyvästä Pariisi-blogista nimeltä Olipa kerran Pariisi! Sieltä oon bongannu hyviä vinkkejä :-)

  VastaaPoista
 8. Saana: Kiitos vinkistä, pitää tsekata! :)

  VastaaPoista
 9. Kannattaa eksyä Les Halles nimiseen kauppakeskukseen! Ite ainakin kerta toisensa jälkeen menetön rahat sinne... :)

  VastaaPoista
 10. Anonyymi: Kiitos vinkistä! Taitaa jäädä toiselle reissulle se, koska nyt kun ollaan jo menossa sinne Ouletkylään niin taidan viettää sitte loppuajat ihan Pariisin kaduilla sitten mielummin! :) Mutta mulla on vahva tunne ettei tää jää viimeikseksi Pariisin reissuksi. ;)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -