On niin helppoo olla onnellinen

Asioita jotka saavat minut onnelliseksi tällä hetkellä:

- Kaverini soitti, että hänellä on pieni dagen efter joten ei mennäkään tekemään työtämme koululle, mikä tarkoittaa vapaapäivää! Kaverini olotila ei välttämättä häntä mielytä tällä hetkellä mutta minulle se oli hyvä juttu.

- Saan nauttia aamupalaksi niitä banaanikananmunaterveyslettuja joista kirjotetaan nyt jokaisessa blogissa.

- Nostin pari päivää sitten painoja treenissäni ja huomasin kehittyneeni.

- Uudet treenikenkäni on ihanat.

- Lihaksiini sattuu. Oh, it hurts so good!

- Olen tänä vuonna ottanut itseäni niskasta kiinni ja ollut pois ilman syytä koulusta vain kerran!

- Elämä tuntuu tasapainoiselta ja onnelliselta.

- Uusi vaasi ja valkoiset tulppaanit.

- Löysin eilen alennusmyynneistä Jimmy Choon korkkarit hintaan 130€, sovitin ja jätin siihen vaikka ihanat onkin. Rahat säästyy parisiin!

- Ehdin tänään siivota kotimme putipuhtaaksi!

Elämä on niin paljon ihanampaa kun osaa olla onnellinen pienistä asioista. Kertokaa mikä tekee teidät tällä hetkellä onnelliseksi? 

2 kommenttia:

  1. Et välttämättä muista, mutta silloin kun kirjoitit tänne blogiisi sun erosta sun eksän kanssa niin pitkän suhteen jälkeen ja muutosta yksin omaan kotiin, ja kerroit miten surullinen mutta onnellinen olet samaan aikaan, niin kommentoisin sulle että elän vastaavassa tilanteessa mutta en vain saa aikaseksi lähteä lopullisesti vaan jään joka kerta eksäni luo. Nyt olen vihdoinkin saanut oman kämpän ja muutto olisi edessä aivan lähipäivinä, kaikki mun tavarat on jo muuttolaatikoissa pakattuna ! Tunteet menee ylös ja alas koko ajan ku yhtä vuoristorataa, mutta sisimmissäni tiedän että tämä on paras asia miten minulle on koskaan tapahtunut. Tiedän että vaikka en ehkä just nyt ole mitenkään erityisen onnellinen, mutta sit kun muutto on ohi tulemaan yhtä suurta hymyä !

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Good for you! Jos olit ajattelut jo pidempään tota niin päätös oli varmasti sulle oikea! Rankin on se päätöksen tekeminen, ainakin mulla se oli niin! Oota vaan kun pääset siihen omaan asuntoon ja heräät ekana aamuna siihen, että olet omassa kodissasi! :) Siitä tulee jotenkin niin itsenäinen tunne, hyvällä tavalla! Ihanaa kevättä sulle! :)

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -