Pirteimmät kengät ikinä

Ostin eilen vähän erillaiset kengät kun yleensä. Salikengät. Mä oon jo tosi pitkään ollut aikeissa ostaa uusia kenkiä salille, koska vanhat ovat no, tooooodella vanhat. Se on kuitenkin aina ollut semmonen hankinta joka on siirtynyt muiden hankintoihin tieltä vähemmän tärkeänä. Mutta hei kyllähän hyvät salikengät pitäisi olla aika ylhäällä prioriteettilistalla!

Eilen sitten mentiin Stadiumiin ostamaan Joonakselle salikenkiä ja munkin katse sitten alkoi etsimään värikkäitä kenkiä. Vanhat kenkäni olivat mustat joten halusin ehdottomasti nyt värikkäät. Olin periaatteessa päättänyt mielessäni, että ne kengät olisivat pinkit mutta iskin silmäni heti näihin sitruunan keltaisiin Adidaksen Adipureihin! En aluksi edes alkanut sovittelemaan näitä, koska hintalapussa luki 99€ mutta sitten ajan kuluksi kun Joonas sovitteli montaa paria niin sovittelin itsekin näitä ja aiai miten hyvät nää olikaan jalassa!

Stadiumista nää ei kuitenkaan lähteny mukaan, koska ajattelin vielä Stockalta käydä katsomassa hintavertailuna. No siellä nää oli 87,95€ ja vielä kanta-asiakastarjouksessa, eli 70€ ja nää lähti mukaan!
Ihanan pirteät eikö? Tänään illalla salille vähän kokeilemaan onko näistä mihinkään, hyvältä kyllä vaikuttavat! :)

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -