Sisustus - & asuntohaaveilua

 Huomaan aikuistuvani (olin kirjoittamassa vanhenevani tai ikääntyväni mutta ne kuulostivat niin negatiivisiltä...) kun en enää haaveile niin paljon vaatteista, laukuista, kengistä ja muusta vaan suurin osa materiahaaveistani liittyy kotiini. Toki haaveilen vieläkin ihanista asusteista usein mutta kodimme sisustaminen on ehkä jopa enemmän nykyään mielessäni! Aika monet sisustushaaveet ovat sellaisia "sitten kun meillä on oma asunto niin...", ja omalla tarkoitan siis tietysti omistusasuntoa. Pari yötä sitten kun Joonas tuli töistä viereeni nukkumaan kysyinkin ensimmäisten asioiden joukossa, että voitaisiinko perustaa yhteinen asuntosäästötili. Meillä ei nimittäin sellasta ole vaikka tottakai jokaisella meidän ikäisellä pitäisi sellainen olla. Sellaisen perustaminen on siis tällä viikolla tai lähiaikoina agendalla!

Kun näin tämän kuvan äsken yhdessä blogissa syntyi mulle lähes heti pakkomielle saada tällainen kotiimme. Tuo teksti on niin hyvä + kehyskin on u-p-e-a. Eteisessä tällainen näyttäisi kaikista parhaimmalta. Alunperin kuva on täältä.

Mä tykkään sisustuksessa vaaleasta ja modernin ja antiikin yhdistämisestä. Sinänsä olenkin onnellisessa asemassa, että olen perinyt isoäitini äidin puisen vitriinikaapin, isoäitini isoäidin ompelupöydän (joka toimii minulla yöpöytänä, vaikka kaikki alkuperäiset ompelutarvikkeet ovatkin vielä sisällä!) sekä nojatuolin joka on muistaakseni isoisäni isän vanha. Näin ollen kaikilla minun kauniilla antiikkiesineillä on myös tunnearvoa. Varsinkin yöpöydälläni. Löysin sieltä nimittäin vuosi sitten isoäitini jemmaaman kirjekuoren missä oli isäni käsinkirjoitettu syntymätodistus Eiran sairaalasta sekä isoäitini ja isoisäni vihkitodistuksen ja muita hänelle tärkeitä papereita. Isoäitini myös sanoi vuosia ennen kuolemaansa, että haluaa, että minä saan juuri tämän pöydän. Pöytä on ehkä jopa minun kaikista tavaroista se kaikista tärkein ja minulle niin arvokas ettei sitä voi rahassa mitata.

Tällainen keittiö on hyvin lähellä sitä miltä haluaisin, että keittiömme näyttäisi. Tiiliseinät ja valkoiset kaapit luovat just sopivasti kontrastia keskenään! Kuvat täältä.
Oon ihan vähän ihastunu myös noihin kuvassa näkyviin tuoleihin vaikka tykkäänkin myös kovasti omista Kartellin Louis Ghost -tuoleista.

Makuuhuoneissa tykkään hyvin vaaleista sävyistä, koska ne rauhottavat minua.

Kuvat: täältä, täältä.

Olohuoneissa viehättää muhkeat vaaleat sohvat, vaaleat ja puiset huonekalut ja viihtyisät ja hauskat yksityiskohdat.


Kylpyhuone on ainoa huone missä minulla ei ole minkäänlaisia selviä visioita kunhan se on tilava. Olen nähnyt kauniita tummia kuin vaaleitakin kylppäreitä joten tämä olisi varmasti mulle se vaikein huone päättää minkälainen se olisi jos pitäisi remontoida. Moderni se olisi ja lasiseinät suihkussa.  Tämä on esimerkiksi minun mielestä ihana:

Kuva täältä.

Lisäksi mä haluaisin kylpyammeen tai poreammeen ja poikaystävä haluaisi saunan.

Hih, onhan se kiva haaveilla ja suunnitella! :)

4 kommenttia:

 1. http://www.alvhemmakleri.se/hem-till-salu/obj17735_1229925277

  Toi on musta tosi ihana ja vähän samantyylinen kuin tuo keittiö minkä laitoit, tosin tuossa tuo tiiliseinä näkyy tuolla hellan takana.

  Tykkäisin valkoisesta keittiöstä, mutta en tiedä alkaisko valkoinen jossain vaiheessa kauheasti ahdistaa.

  VastaaPoista
 2. imlacking: AHH MIKÄ KEITTIÖ! Just tollasen mä haluun. :D Mulla on kotona nyt valkonen keittiö ja lapsuuden kodissani on aina myös ollut valkoinen keittiö joten se tuntuu tosi luonnolliselta. :D

  VastaaPoista
 3. onko tuohon oikotien asuntoon suoraa linkkiä? :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Valitettavasti en löydä sitä kämppää enää, että oisko myyty jo. :S Ullanlinnassa se kuitenkin oli jos haluat yrittää etsiä!

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -