25032013

Just viime postauksessa juuri pääsin valittelemaan sitä etten ole vielä päässyt nahkatakkia käyttämään mutta tänään sekin päivä koitti! Ulkona oli plussaa ja tarkeni ihan hyvin nahkatakin kanssa, jee!

Takki Mango, farkut Levi's, paita Lindex, huivi Louis Vuitton, laukku Marc by Marc Jacobs, kengät Converse ja pipo Seppälä.

Olin aluksi laittamassa mekkoa sukkisten kans ja nahkatakkia siihen päälle, mutta se tuntui sitten lopulta kuitenkin vähän liiottelulta. Ei siellä sentään ihan niin lämmin vielä ole!

Viime päivinä olen käynyt töissä, nähnyt kavereita, käynyt ekaa kertaa terassilla nauttimassa lounasta tälle keväälle (jep, me alotetaan aina tää heti kun siihen on mahdollisuus ja paistaa aurinko...) ja eilen kaverini oli meillä yökylässä.

Tänään meillä alkoi Joonaksen kanssa kolmen päivän yhteinen vapaa joten tänään suunnattiin keskustaan ja Itikseen vähän kiertelemään kauppoja.


Ihana kun ulkona pärjää jo Converseissä (eli kohta myös balleriinoissa! ;)) ja illallakin paistaa vielä aurinko kerrostalojen yli!

Nyt salkkareita ja ruokaa! :)

2 kommenttia:

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -