Maaliskuun 22. päivä 2012/2011/2010/2009

Joskus on kivaa käydä kurkkaamassa vanhoja postauksia vuosien varrelta ja se, että voin katsoa mitä olen tehnyt päivälleen vuosi sitten, kaksi vuotta sitten, kolme vuotta sitten ja jopa neljä vuotta sitten onkin mun mielestä yks paras asia bloggaamisessa!

22.03.2012 mentiin juomaan ekaa kertaa sille keväälle kahvit kahvilan terassille Kaivarissa. Voisipa samaa tehdä nyt! Tällä hetkellä kun ulkona on -5 astetta.

22.03.2011 asuin vielä ensimmäisessä yhteisessä kodissa Lauttasaaressa silloisen poikaystävän kanssa. Valittelin miten tylsää elämä on kun päivät kuluu pääsykoekirjojen parissa enkä ikinä tee muuta kun luen ja käyn töissä. Säästä kirjoitin seuraavasti : "Täällä on vetistä ja aika lämmin. Voisin vaihtaa kohta untuvatakin nahkatakkiin kokonaan.". Totesin myös, että kaksi kuukautta, yksi viikko ja kaksi päivää niin on kesäkuu, tuntuuko kenestäkää tällä hetkellä, että tuo kesä olisi niin lähellä?

22.03.2010 Asuin vielä Oulussa ja vietin tuon päivän lukien YO-kokeisiin ja kiertelin kirppareita, joka oli sillon mun lempiharrastus. Kiertelin niitä melkein joka päivä ja iso osa mun vaatteista oli sillon juurikin kirpparilta ostettuja. Säästä kirjoitin sillon näin: "Tän päivän paras juttu oli se, että tuolla ulkona oli sen verran plussaa jo, että pysty käyttää nahkatakkia! AHH, I have missed you my lovely bikerjacket!".

22.03.2009 harmittelin sitä, että mun lempparihame oli hajonnut ja kirjottelin taas säästä:  "Ei hirveesti naurattanu ku tuolla käveli korkeevartisissa saappaissa joiden sisään tuli siltikin sitä loskaa. ARRRGGH. Vihaan just tollasta ilmaa, hiuksetki lässähtää. Lumi ole hyvä ja mene pois, kesä tule kiitos. :)"

Tästä voi päätellä, että kelit on ollut lämpimämmät kun nyt ainakin neljänä edellisenä vuotena ja, että mä todellakin tykkään kirjoittaa säästä. :D 

Mä viettelen vapaata perjantaita ja mietin just, että pitäiskö tehdä jotain jännää tänään. Ainakin salille illalla mutta sitä ennen voisi harkita jopa kotoa poistumista! Ihanaa viikonloppua! :)


2 kommenttia:

  1. Heheh, hauska postaus! On se hyvä että pitää blogia niin voi muistella mitä on viime vuosina tehnyt. Itekin vasta selasin omaa blogia kun piti kartoittaa että mitä kaikkia iittalan juttuja mulla on. :D

    VastaaPoista
  2. Hanilo: Jep täältä voi tarkistaa melkein mitä vaan. :D

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -