31032013

Täällä on tänään vietetty pääsiäissunnuntaita aurinkoisessa säässä ja me lähdettiin Vantaalle Joonaksen äidille syömään vähän lammasta.

Mun pääsiäiset on ollu vähän erilaisia viime vuosina kun en ole sitä oman perheen kanssa viettäny. Toissa vuonna oli yksi säälittävä yritys kokata itse lammasta, viime vuonna vietin pääsiäistä isoäitini siskon luona kolmen eläkeläisen kanssa ja tänä vuonna sitten tosiaan käytiin tuolla Joonaksen äidillä. Mun ideaali olis, että pääsisin ens vuonna Rukalle lautailemaan ja viettämään pääsiäistä taas oman perheeni kanssa, vaikka eipä näissä täällä pääkaupunkiseudulla vietetyissä pääsiäisissäkään mitään vikaa ole ollut. Mökki vaan kuuluu musta pääsiäiseen! Ja se lumilautailu.

Muru leikkasi perjantaina viipaleen pois sormesta (taas) joten meidän pääsiäinen menee myös tuolla Haartmanin sairaalassa missä pitää päivittäin käydä vaihtamassa paketti.

Käytiin vielä ennen kun lähdettiin kotia kohti hakemassa metsästä pajunkissoja kotiin koristeeksi. Nyt linnottaudun sohvalle poikaystävän kainaloon ja meen katsomaan telkkaria! Kivaa sunnuntai-iltaa!

2 kommenttia:

  1. Vitsi miten kivoina koristeina nuo pajunkissat näyttävätkään ihan pelkiltään! :)

    VastaaPoista
  2. Katariina: Joo mä oon pitkään halunnu käyttää niitä koristeina ja nyt kun tuli käytyä semmosessa paikassa mistä niitä saa niin piti käyttää tilanne hyväksi! ;)

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -