Aikuiskengät

Mulla on ollut jo pidempään tarkotuksena ostaa mustat, nahkaiset, sirot, korolliset ja ajattomat nilkkurit. Tänään sitten Stockmannilta lähti mukaan Globalin nilkkurit jotka täyttivät kaikki nämä kriteerit.

Poikaystävän kommentti näistä oli, että "Ompas aikuismaiset", no se oli just se mitä mä halusin kenkien olevan!

Mulla oli joskus tän malliset tekomokkaa olevat H&M:ltä, mutta ne oli niin törkeen huonot jalassa, että myin ne pois. Jos kenkä on huono jalassa niin mä en vaan pysty käyttämään niitä edes vähää aikaa joten sen vuoksi olen myös valmis satsaamaan laatuun tässä asiassa. Nämä kengät eivät tosin olleet kalliit, vajaa satasen hintalappu näissä oli. :)

Nyt meillä alkaa kotona "project Kevät", eli siis talvivaatteet varastoon ja kevätjutut esille. :)

1 kommentti:

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -