Every darkest sky has a shining ray

Eilen hengailtiin vaan Joonaksen kanssa kahdestaan koko päivä, käytiin keskustassa etsimässä mulle uusia urheilurintsikoita mutta ihan turhaan kun mitkään ei ollu semmoset jotka haluaisin niiden olevan. Miten vaikeeta niiden etsiminen voi olla? Käytiin myös Zarassa ostamassa yhdet farkut mutta ostin ne sovittamatta ja palautukseenhan nekin menee. :(

Helsingissä on menossa SYÖ Helsinki -viikot, eli eri ravintoloissa on 10€:n annoksia ja me valittiin sitten Tamarin, joka on Thaimaalainen ravintola. Ihan törkeen hyvää kanaa Cashewpähkinöillä!

Huivi ja laukku Mulberry, takki Zara, kengät Ellos.
Farkut Levi's, peplumtoppi New Yorker ja bleiseri Zara.
Käytin pitkästä aikaa taas Mulberryn Bayswateria joka on selkeesti yksi mun kauneimmista laukuista ja mun aarre johon liittyy myös paljon tunnearvoa, sainhan sen eksältäni synttärilahjaksi kun mittariin pärähti 20 vuotta! Käytännöllinen laukku se ei kuitenkaan ole. Tuo nahka on tosi paksua ja painaa ihan hemmetisti.

Mä oon pidelly silmiä auki keskustassa pyöriessä jos löytäisin jonkun ihanan mekon kesäksi ystävien häihin. Eilen huomioni kiinnittyi Stockalla tähän:

Niiiiiin kaunis!

Muitakin mekkoja on tultu kokeiltua...
Eka on ehkä vähän liian keijumainen häihin, mutta jos mä olisin tämän vuoden ylioppilas niin olisi ihan varma, että noutaisin ylioppilaslakkini  tuossa mekossa!

Nuo kaksi muuta mekkoa on Mangosta. Keskimmäisen väri ja malli on ihana (mitä kylläkin pitäisi lyhentää vähän) mutta en välttämättä haluaisi maksimekkoa häihin. Tai ehkä haluankin, niin upea tuo mekko nimittäin on! Haha! Sininen mekko taas oli rekillä upeempi kun mitä se oli mun päällä. Pituus oli aika vaikea ja kuten kuvasta näkee niin varvastelen sen vuoksi, että näytin ihan pätkältä muuten. Korkokenkien kanssahan tuo ongelma ratkeaisi mutta kun haluisin käyttää Chanelin baltsujani noissa häissä!

Vielä ei siis mekkoa ole ostettu mutta onhan tässä aikaa! :)

Tänään on luvassa sitten kodin suursiivous ja sen jälkeen salille rehkimään.

10 kommenttia:

 1. Minkä hintainen tuo turkoosi mekko on?

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: http://shop.mango.com/FI/p0/mango/clothing/dresses/cocktailparty/asymmetric-silk-dress/?id=83439564_86&n=1&s=prendas.vestidosprendas&ie=0&m=&ts=1364385116946 tuossa on tuo mangon mekko eli 89,95€ ja sitten tuo vaaleansininen oli 150€. :)

  VastaaPoista
 3. Ihania mekkoja! Eritoten tuo maksi - lääh! :) Olisipa kesällä tiedossa jotkin juhlat joissa sitä voisi pitää..
  Itse ostin ekat oikeasti hyvät urheilurintsikat Stockalta jossa myyjä haki ja puki Shock Absorberit päälleni. Parin vuoden aktiivisen käytön jälkeen tein saman rundin Intersportilla enkä voi muuta kuin suositella: SA:t on täydellisen napakat ja istuvat, toki hinnakkaat mutta kestävät tooooooodella hyvin käyttöä ja pesua pitkän aikaa :)

  VastaaPoista
 4. Jossu: Se maksi on munki suosikki noista! :) Joo oonki kuullu SA:sta hyvää mutta mun ongelma on nyt se, että mulla on tarkka mielikuva minkä näköiset niiden pitää olla enkä sen vuoksi löydä sopivia. :D Mutta kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 5. Wau, onpa ihana tuo vaaleansininen mekko! Näytät tosi kauniilta sen kanssa:)

  VastaaPoista
 6. Zandra: Kiitos! Tunsinki itteni ihan prinsessaksi siinä. Ehkä vähän liianki. :D

  VastaaPoista
 7. Ihania asu taas ja ihania mekkoja! Musta toi eka on tosi kiva ainakin:) Ja sun blogi vaikuttaa sen verran kivalta, että pitääpäs jäädä seurailemaan!

  VastaaPoista
 8. Essi: Tervetuloa seurailemaan! :)

  VastaaPoista
 9. hei minkä kokoisena kokeilit tuota punaista mekkoa? :) oliko koko normaalia vastaava?

  VastaaPoista
 10. Anonyymi: Se oli M-kokoinen. Tuollaisissa mekoissa se on yleensä minulle sopiva koko, koska S koko ei mene rinnasta kiinni. Sanoisin koon olevan normaali!

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -