Huiveja

Esittelin muutama viikko sitten kaikki merkkikenkäni, ja nyt olisi tarkoitus tämän esittelysarjan toiseen osaan jossa pääosaa esittää minun huivit.

Kuvissa näkyy myös yksi todella väsynyt Lotta. Tulin just salilta ja aloitin tänään uuden treeniohjelman. KUOLEN.

Huiveja on kertynyt seitsemän kappaletta joten ei mielestäni iiiiihan älyttömän montaa kun ottaa huomioon, että mulla on ihan oikeesti AINA huivi kaulassa. Niin ulkona kun sisälläkin. Talvisin mulla on monesti kaksi huivia päällekäin, yksi joka menee talvitakin kanssa ja toinen joka sopii asuun sitten kun takin riisuu. ;)

Tämän Louis Vuittonin huivin sain joululahjaksi poikaystävältäni ja se taitaa olla mun lemppari. Ja kysytte kuitenkin: Huivini on pysynyt melkein päivittäisestä käytöstä huolimatta ihan täydellisessä kunnossa. Ei nukkaa, ei mitään! :)

Tämän Mulberryn huivin osti pari vuotta sitten. Kävelin liikkeeseen aikeissani ostaa sellanen tavallinen Mulberryn huivi ilman noita puita mutta, koska tämä oli kaulassa niin muhkea ja hintaeroakin oli vain 20€ niin päädyin tähän. Äitinikin rakastuin tähän niin, että pyysi mua käymään ostamassa itselleen tällaisen mutta se oli aina liikkeessä loppuunmyyty kun kävin. Onneksi oli, koska löydettiin hänelle samanlainen cashmereversiona yhdestä Second hand-liikkeestä melko edullisesti!

Tämä T by Alexander Wang -huivi on löytö outnet.com:sta. Maksoi muistaakseni 50€.

Alexander McQueenin pääkallohuivi on uusin ostokseni ja se odottelee vielä vähän lämpimämpiä päiviä. Haluan edelleen tämän huivin vaaleanpunaisessakin. Haluan sen itseasiassa niin paljon, että näin viime yönä unta siitä, että se oli alennuksessa ja maksoi 136€. Taitaa jäädä uneksi, että noita huiveja ikinä niin halvalla saisi. :D

Guccin huivi on ostettu Via Montenapoleone -liikkeen alennuksesta pari vuotta sitten jossa oli silloin kaikki tuotteet -50%, koska liike joutui lopettamaan äkillisesti. Tämä oli siis todellinen löytö!

Mulberryn Tamara -huivin tilasin pari vuotta sitten nettikaupasta, koska liikkeestä nämä oli myyty loppuun sillon parissa päivässä. Eikä ihme, ihana huivihan tämä on! Silloin hinta oli 120€, nyt 200€! Huhhuh mikä hinnannousu siis!

Versacen huivin sain toissa jouluna isältäni lahjaksi ja itkuhan siinä meinas tulla kun tällanen löytyi paketista!

Mikäs on teidän suosikki? :)

10 kommenttia:

 1. Tuo viimeinen on tosi kaunis. Olen itsekin koukahtanut huiveihin, mutta ei mulla ole mitään merkkihuiveja. Tuntuu ihan alastomalta olla ilman huivia ja se vähän jopa ärsyttää mua. Mutta niillä saa niin kivasti piristettyä asua ja talvella villashaali lämmittää ihanasti.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Nii sama täällä, ihan alaston olo ilman. :D

  VastaaPoista
 3. vuittonin huivi on mun lemppari :)

  VastaaPoista
 4. Pliiis, olis ihanaa jos vastaisit :) olen nimittäin aika värisokea, onks tuo Vuittonin huivi vaaleansininen vai täysin harmaa(kahta eri harmaata)? :D jäi vaivaamaan itteä kun en erottanut xD

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Se on sinertävä ja vaalean harmaa toiselta puolelta sitten! :)

  VastaaPoista
 6. Ompa ihania huiveja kaikki! Varsinkin noista Mulberryn huiveista tykkään, mutta kyllä myös LV mulle kelpais:) Sitä päivää odotellessa, kun tililläni on varaa ostaa ne, heh!

  VastaaPoista
 7. Essi: Hehe, kyllä sekin päivä vielä tulee kun vähän säästää. ;)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -