tiistai 19. maaliskuuta 2013

The scarf

Pariisissa toteutin myös yhden pitkäaikaisen huiviunelman vihdoin. Sitä väriä mitä olin ajatellut eli sitä vaaleanpunaista valkoisilla pääkalloilla ei löytyny sitten mistään joten tämä toisiksi paras vaihtoehto sai kelvata. ;) Ja se on ihana! Odotan jo niin nahkatakkikelejä jotta tätä vois käyttää!

Ostin tämän Printemps -tavaratalosta ja -10%-alennuskortilla sai tähänkin ihan tuntuvan alennuksen. :)

Tässä nämä minun Pariisinshoppailut sitten oikeastaan oli, kahdet kengät ja huivi. Nojoo näiden lisäksi ostin tavallisen t-paidan Massimo Duttilta ja neuleen Zarasta mutta ne tulevat varmasti näkymään asukuvissa sitten! :) En shoppailut siis paljoa, mutta laatu korvaa määrän! ;)

6 kommenttia:

 1. ootko katsonut netflixistä ensisilmäyksellä? englanniksi how i met your mother. Se on tosi hyvä! :D Barney stinson hahmona on legendaarinen.

  VastaaPoista
 2. Meri: En muuten oo! Kiitti vinkistä. :) Oon katsonut sitä sarjaa enemmänki joskus pari vuotta sitten, mutta en pitkäääään aikaan!

  VastaaPoista
 3. Voi ei, tää on niiiin ihana! :) Juuri tässä sävyssä ottaisin omanikin ehdottomasti.

  VastaaPoista
 4. Miten onnistuit saamaan tuon -10% ? Itse asuessani Pariisissa en osannut hankkia tuota alennusetua :)

  VastaaPoista
 5. Anniina: Sain hotellilta sellaisen -10%-kortin printempsiin mutta lafayettiin kävin infosta kysymässä ja he antoivat sieltä sellaisen kortin joten oletan, että Printempsin infosta saa samanlaisen myös. :)

  VastaaPoista