JOIK tuoksukynttilät

Mä olen löytänyt uuden luonnonkosmetiikkamerkin josta haluaisin kaikki tuotteet. Enkä siis vain niitä kosmetiikkatuotteita vaan tällä merkillä löytyy myös tuoksukynttilöitä! Ja kaikki mut tuntevat tietävät varmasti mun heikkouksen kynttilöihin.


JOIK on Virolainen luonnonkosmetiikkamerkki ja näitä kynttilöitä saa Stockmannilta hintaan 12,50€ ja Nelly.com näyttäisi myös myyvän näitä mutta hinta on heillä huomattavasti tyyriimpi, 20,50€/kynttilä! Huomasin myös virolaisen nettikaupan jossa näitä myydään 7,5€ hintaan joten ensi kerralla kun olen Tallinnassa niin taidan hamstrata kotiin kynttiöitä samalla kun muut viettävät aikaa superalkossa.


Koska kynttilät ovat Suomessa melko kalliita päädyin ostamaan vaan yhden. Ja valinta oli vaikea, koska tuoksuja on ihan mahdottoman paljon ja aivan ihania mutta kyllä tämä mansikka&raparperi vei voiton. Kynttilät ovat tehtyjä soijavahasta ja purkit on toooodella kauniita.

Muita ihania tuoksuja jotka haluaisin kotiin vielä on Creme Brulee, Fresh, Lemon Sorbet ja mandariini. Näin muutaman mainitakseni.

3 kommenttia:

 1. Ihania! Kerrotko vielä mikä se nettikauppa olI? :)

  VastaaPoista
 2. mulla on sulle haaste :)
  http://lalalauraw.blogspot.fi/2013/03/elva-eleven-elf.html

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: http://www.salongipood.ee/en/129-joik-candles-and-spa tuolta löytyy, postikulut suomeen on päälle 15€. :/

  laura k: Kiitos, pitää käydä kurkkaa! :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -