Latest obsession

Melkeen viikko siitä kun viimeksi jotain päivitin, mihin nää päivät oikein häviää? Mä olen ollut töissä vaan, siinä sivussa yrittänyt käydä salilla ja yrittänyt pitää kotia pystyssä ja millekään muulle ei ole jäänyt aikaa sitten. Mun sosiaalinen elämä on ollut ihan surkeaa viime aikoina enkä ole ehtinyt nähdä kavereitakaan. Onneksi nyt on enää kaksi työpäivää jäljellä tästä työputkesta ja sitten perjantaina tenttikin on ohi ja viikonloppu vapaa ja sillon ehtii tehdä kaikkea kivaa! :)

Mulla on tässä viime aikoina tullut uusi obsessio, nimittäin värikkäät kengät. Tarkemmin sanottuna värikkäät pumpsit! Nään jo sieluni silmin miten hyvältä näyttää kun vähän kelit lämpenee ja pystyy käyttämään farkkuja, kevyttä takkia (tai olla ilman takkia...)  ja tarkenee avokkaat jalassa ja jalassa sitten juurikin tällaiset väriläiskät!

Omat suosikit noista ois nuo Christian Louboutinin keltaiset! Ylläriylläri kun mulla on menossa joku keltaisen värin villitys! Punaisetkin kengät ois makeet. Charlotte Olympian kengät ovat jo pidempään houkutelleet, mutta hintansa lisäksi niissä on toinenkin este (tai hidaste...) minulle: lähes 15cm korko. Aivan liian korkea minulle. 12 cm on yleensä se korkein missä mä tunnen oloni vielä edes semimukavaksi.

Itse olen merkkikenkien ystävä, osaksi siksi, että kengät istuvat jalkaan paremmin ja osaksi siksi, että ööö ne on älyttömän kauniita! Tarviiko nainen edes niiden ostamiseen muuta syytä? Mutta jos kuitenkin budjetti on pienempi niin esimerkiksi nelly.com:sta löytyi aika paljon ihania värikkäitä kenkiä! Ja kaikki maksavat alle 55€.
Minulla ei ole kokemusta ollenkaan Nellyn kengistä joten en osaa sanoa miten hyvin nuo istuvat jalkaan ja voiko niillä kävellä kahta askelta enemmän, mutta te joilla on kokemusta: kertokaa ihmeessä! :)

Nyt alkaa siis älytön säästäminen jos voisin ostaa vähän myöhemmin jotku törkeen ihanat törkeen kalliit kengät. Tai odottaa alennusmyyntejä. Tai sitten valitsen itsekin budgettiversiot. Tätä pitää miettiä!

Ps. Tämä ei ole mainos. :D

Kuvat: net-a-porter.com, nelly.com, mytheresa.com

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -