You only miss the sun when it starts to snow

Ompas ollu taas kiireiset pari päivää. Eilen nukuin aivan liian pitkään ja sen jälkeen aloin siivoamaan kotia kunnolla, koska meille oli tulossa vieraita. Illalla kävin vielä kaverin kanssa lenkillä ja tein kotitreeniä sen jälkeen.

Tänään aamulla herätys 7.20 ja vaatteet päälle ja Stockalle hulluttelemaan. ;) Sen jälkeen kotiin aamupalalle ja nukkumaan vielä pariksi tunniksi, illaksi sitten töihin ja ylitöiden vuoksi pääsin vasta hetki sitten kotiin töistä.

Mä rakastan meidän kotia ja oonki nyt viettäny tosi paljon aikaa kotona mikä on ihan parasta, koska yleensä siihen ei ole ollut aikaa. Yksi erityinen juttu mistä tykkään meidän kodissa ekstrapaljon on viime kesänä hankittu Dysonin tuuletin, jossa on kaukosäädin. Paras asia ikinä. Ever.

Ja mitäs me ostettiinkaan sieltä Hulluilta Päiviltä?
Lexingtonin lakanoita, Orkidea, Gainomaxeja 20kpl, ruokaa ja päivittäiskosmetiikkaa. Olin itseasiassa ihan yllättynyt lakanavalinnastani. Olin ihan varma, että ottaisin ne raitaiset mutta sitten näin nuo kukkakuvioiset mallisängyssä ja ne näytti törkeen hyvältä!

Mä huomaan, että mitä vanhemmaksi tuun niin sitä paremmin välttelen HP:llä vaateosastoja. Ne on musta ihan hirveitä sillon kun siellä on alennuksia! Ihmisistä tulee ihan hulluja ja ne tarjousvaatteetkaan ei yleensä ole mun makuuni. Mä tykkään kaikista eniten ruokaosaston tarjouksista ja tänäänkin olin innoissani kun löysin pesuainetta halvalla. :D

Mulla on nytten 8 päivän työputki joten ihan hirveen mielenkiintoista mun elämä ei tule seuraavan viikon aikana olemaan. Niin ja sen jälkeen on vaikea tentti tulossa joten ensi viikon viikonloppuna voin huokaista helpotuksesta!

18 kommenttia:

 1. Työputkea pukkaa täälläki: eka neljä päivää, sit yks vapaapäivä, sitten sitten taas kuus työpäivää. Eli ei muuta kuin jaksamisia, teillä toi meininki kun on aika hektistä nyt tovin! :D

  Hullujen Päivien parasta antia on aina ja ehdottomasti Herkun herkut.<3

  VastaaPoista
 2. Laura: Voi ei, ei tuokaan kovin kivalta kuulosta! Joo vähän on hektistä nyt mutta onneksi sillon aika menee nopeammin. Illalla tuntee ittensä kyllä yleensä aika tiejyrän alle jääneeltä. :D

  VastaaPoista
 3. Moikka,
  Tarkoituksenani olisi metsästää yo-mekkoa Helsingistä. Osaisitko vinkata mistä kannattaisi käydä katsomassa tai mistä itse olet yleensä juhlamekkoja löytänyt? :) Kiitos avusta jo etukäteen! :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Moi! Mä kävisin kattoo Stockalta, Zarasta, Mangosta ja itseasiassa oma mekkoni löytyi aikoinaan Haloselta suureksi yllätyksekseni mutta siellä on oikeesti aika hyvä juhlamekkovalikoima! :) Kampissa on myös Moda missä voisi löytyä juhlamekkoja ja sitten on kaikki niinatar ja muut juhlapukuliikkeet mutta ne ehkä on enemmän iltapukuliikkeitä!

  VastaaPoista
 5. Ootsä vielä Stokkalla töissä?

  VastaaPoista
 6. Teillä on kyllä ihanan näköistä!:)

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. hehe ihana toi munkki:D
  ja oon niin samaa mieltä hullareista.
  ihmiset sekoaa enkä halua ottaa siihen sirkukseen osaa :D en ymmärrä, miten keltaiset kassit ja haamujenkuvat voivat tehdä jengiin niin suuren vaikutuksen ....

  ruokaosastolla on kyllä aina kaikkea hyödyllistä ja kivaa=)

  VastaaPoista
 8. Senja: Niin, vaikka itsekin siellä kahdeksalta olin ostamassa lakanoita niin emmä sentään viidenteen kerrokseen juossut niinkun monet muut. :D

  VastaaPoista
 9. Teillä on tosi kaunis ja valoisan näköinen koti! (:

  VastaaPoista
 10. R.emilya: Kiiitos! Valoisa se onkin ja vielä kun on vaaleet kalusteet niin se näyttää vielä valoisammalta! :)

  VastaaPoista
 11. Voi että miten kaunis koti teillä! Ihan täydellinen makuuni, tykkään uuden ja vanhan yhdistelmästä hurjasti :) Iskin silmäni erityisesti makkarin verhoihin ja olohuoneen lamppuun. Vitsit, mikä sisustuskuume iski!

  VastaaPoista
 12. Jonna: Kiitos! Hihi sisustuskuume on kyllä semmonen mikä ei sitten koskaan laannu! ;)

  VastaaPoista
 13. Aivan ihanan näköinen koti teillä! :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -