Eyelashes!

Vihdoin ne ovat takaisin! Olen viime syyskuusta ollut ilman ja : Oh boy I have missed these!

8 kommenttia:

 1. Girly Style: Kiitos! Tykkään niistä hirmuisesti itsekin. :)

  VastaaPoista
 2. Tosi luonnollisen ja ihanan näköiset. En ole uskaltanut ottaa, vaikka haaveilen. Pelkään omien ripsien puolesta ja myös koukahtaminen pelottaa. Omat ripset ei näytä enää miltään, kun on tottunut tuollaisiin räpsyttimiin. Voiko muuten noiden kanssa saunoa, tai oliko jotain muita rajoitteita??

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Joo nää on yllättävän luonnolliset vaikka pituutta on 14mm! Monilla kavereille esim 14mm näyttää ihan överi keijukaisripsiltä eli riippuu ihan silmistä millaset sopii kellekin. :) Mun omat ripset ei oo kyllä koskaan kärsiny millään tavalla mutta sen voin kyllä sanoa, että en halua näistä luopua enää, en ainakaan helpolla, koska on niin nätit! :) Voi saunoa ja kaikkea ihan tavallisesti! Nukkuessa pitää vähän varoa, että ei osu tyynyyn mutta muuten elän ihan tavallisesti näiden kanssa. :) Eka 48h pitää tosin välttää kaikkea kosteutta, että liima saa rauhassa kuivua.

  VastaaPoista
 4. oi vitsi noi on kivat! sopii sulle kyl tosi hyvin <3! :)

  fashionsituation.blogspot.com <3

  VastaaPoista
 5. Sofia: Jep, en edes ymmärrä miksi aikoinaan näistä luovuin. :D

  VastaaPoista
 6. En ole hirveästi innostunut tästä tekoripsi innostuksesta, mutta tuollaiset luonnollisen mittaiset ovat kyllä todella kauniit. Sopivat sinulle!
  En tykkää itse yhtään sellaisista ylipitkistä, rumentavat mielestäni enemmän kuin kaunistavat. Riippuu tietenkin ihmisestä

  http://tartu-hetkeen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Elisa: Niin ja se riippuu kyllä täysin kuka ottaa minkäkin mittaiset. Jollekin nämä 14mm näyttää ihan övereiltä! Luonnollisin pituus taitaa olla semmonen 9mm-12mm mutta itse tykkään näistä! :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -