MYYTÄVÄNÄ: SEE BY CHLOE KENGÄT JA MARC BY MARC JACOBS AURINKOLASIT

Noniin nyt on tullut aika taas vähän siivota vaatekaappia ja tällä kertaa myynnissä on taas vähän asusteita. Minulla kun on ollut tapana hamstrata niitä ja ne eivät vaan enää mahdu kaappeihin joten pakko vähän karsia! Varsinkin kenkiä ja aurinkolaseja on kertynyt joten nyt päätin karsia vähän niitä.

Päätin myydä nämä blogin kautta ja huutokauppaperiaatteella. Jos olet kiinnostunut ostamaan, laita kommenttiisi tuote, tarjouksesi ja sähköpostiosoite tai vaihtoehtoisesti laita suoraan sähköpostia lifeoflotta@hotmail.com. :)

1. See by Chloé korkokengät, koko 37

Täysin uutta vastaavassa kunnossa, käytetty ainoastaan sisätilassa kerran vähän aikaa joten pohjissakaan ei ole lainkaan kulumaa. Korkoa on sellainen 11-12cm mutta tukevan koron vuoksi näillä on todella hyvä kävellä! Sanoisin, että nämä kengät menevät helposti myös 37,5 ja pienelle 38 kokoiselle.  Kengät ovat ostettu Beam -liikkeestä Helsingistä pari vuotta sitten, kuitti on valitettavasti hukkunut. Mukaan tulee laatikko ja dustbag. OVH 279€

Hintapyyntö: 60€, minimikorotus 1€ MYYTY

2. Marc by Marc Jacobs Aurinkolasit


Käytetyt mutta ei käytön jälkiä lainkaan. Ostettu 2011 USA:sta Saks Fifth Avenue -tavaratalosta. Kuittia ei valitettavasti tästäkään ole. Mukaan tulee boksi ja mikrokuituliina.

Hintapyyntö 30€, minimikorotus 1€

Huutoaikaa on sunnuntaihin 26.5.2013 klo 20.00 asti, nouto mahdollinen Helsingin keskustasta tai postitus jolloin postikulut lisätään hintaan.

Toivottavasti joku teistä löytää tästä kesäksi uuden arskat tai kengät! :)


- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -