Hiljaista

Mä olen taas viikon ajan keskittynyt tentin lukuun ja yrittänyt siinä sivussa nauttia näistä kesäisistä päivistä Helsingissä. Voin kertoa, että ei oo kyllä ollu mitään hirveen kivaa tai helppoa istua sisällä tietokoneen ääressä kun Facebook päivittyy kesäkuvista aina kun välillä pitää taukoa lukemisestä ja sinne eksyy. Tänään kyllä luin hetken ulkona taloyhtiömme pihalla ja nautin mansikoista jotka Joonas aamulla mulle toi, hih.

Käytiin sitten päivällä Factoryssä salaateilla (mistä muuten saa maaaailman parhaat salaatit!!) ja ihastelemassa kaduilla kulkevia tyylikkäitä ihmisiä. Itse haaveilen tällä hetkellä keltaisesta takista, mintunvihreästä bleiseristä, keltaisesta hameesta, pitsihameesta, beigestä trenssistä, pinkistä läpinäkyvästä boksilaukusta ja vaaleasta maksimekosta yhdistettynä farkkutakkiin.

Minulla ei ole kuvia tarjota minun tylsästä arjesta tällä hetkellä, mutta ihaillaan hei taas yhtä aivan ihanaa inspiraatioasua:
Tämän kuvan jälkeen olen täysin varma, että tarvitsen keltaisen hameen, beiget wedget ja beigen trenssin! Mulla on aina ollu vähän vaikeeta miettiä, että miten keltaisen yhdistäisin mutta tässähän on vastaus mun kaikkiin ongelmiin. :D

Nyt mä alan syömään vähän illallista (jep, en oo ehtiny vielä sitäkään...) ja sen jälkeen nukkumaan, että jaksaa huomenna kerrata vielä vähän tenttiin ja mennä siihen tenttiin ja vielä työvuoro siihen päälle! :) Unia!

Kuva: weheartit.com


3 kommenttia:

  1. Tuo hame on tosi nätti! Ite haluaisin saman mallinen,mutta ehkä jossain vähän neutraalimmassa värissä. Zarassa oli jonkunaikaa sitten tuon tyyppisiä ja harmittaa etten ostanut.

    VastaaPoista
  2. Hanilo: Joo mä haluisin myös mustassa tuollaisen, mutta tuo keltainenkin on ihanan pirteä! :)

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -