Eilinen

Eilen lähdin suoraan töistä viettämään Joonaksen isän vaimon synttärijuhia Töölönlahden rannalla sijaitsevaan huvilaan. Juhlien teema oli piirakat, eli kaikki vieraat olivat leiponeet piirakan jota tarjoiltiin sitten juhlissa, niin makeaa kuin suolaistakin. Ihan loistava idea minusta ja kaikki piirakat oli niiiin hyviä! Tätä ideaa ois kiva kokeilla joskus omienki kavereiden kanssa. :)

Mulla oli ollut koko päivän todella paha huono naamapäivä ja huono hiuspäivä ja sitten töissä vaatteetkin tuntui epäsopivilta. Soitin sitten Joonakselle ja pyysin häntä tuomaan mulle töihin maksimekon. Puhelun jälkeen tuli nopeasti iloinen viesti, että mekko löytyi heti. Työvuoron jälkeen lähdin vaihtamaan vaatteita ja mitäs huomaankaan? No se mies oli tuonut mulle hameen. No yritystä ainakin oli!

Bleiseri Mango, hame Monki, toppi H&M, kengät Tory Burch, aurinkolasit Le Specs, huivi Versace ja laukku Louis Vuitton.
Tää päivä onkin mennyt sitten väsyneenä juhlien jälkeen kotona hengaillen mutta kohta pitäis ryhdistäytyä ja lähteä kaverin kanssa kahville. Tuntuu muuten ihan sunnuntailta kun oli eilen juhlat. Siihen ei paljoa vaadita, että mä menen sekasin päivissä!

2 kommenttia:

  1. Hei oletko koskaan joutunut maksamaan sun nettishoppailuista tullimaksuja? Itse tilansin eu:n ulkopuolelta 1 kertaa ja lähetys on toimitettu tulliin :s

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Mä tilaan netistä tavaraa toooodella vähän! Mutta sen verran tiedän, että jos tilaus ylittää 150€ ja se tulee EU:n ulkopuolelta niin se menee tulliin ja pitää maksaa joku 24% prosenttia tulleja. :)

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -