Alelöytö

Stockmannilla alkoi tänä vuonna poikkeuksellisen aikaisin alennusmyynnit eli jo eilen! Itse olin eilen töissä mutta tänään vapaapäivän kunniaksi kävin vähän pyörimässä siellä eri osastoilla kun kuitenkin piti samalla käydä hakemassa uusi meikinpoistoaine. Oli ihan mielettömiä alennuksia! Laukkupuoli vilisi ihania laukkuja, liinavaateosastolla myytiin Lexingtonin pussilakanasettejä noin viidelläkympillä ja vaateosasto oli täynnä ihania vaatteita!

Itse löysin asusteosastolta jotain mitä olen jo pitkään halunnut, kirjoittelinkin tästä Diane Von Furstenbergin laukusta jo huhtikuussa. En olis uskonu, että mulla olis käyny niin hyvä tuuri, että laukku vielä tulisi alennuksessa vastaan! Ovh tällä laukulla oli 208€.

Paljonko tämä sitten alennuksien jälkeen maksoi? No 93€!!

Laukun lisäksi kävi eilen armoton tuuri kun huomasin alennusvitriinissä miesten Michael Kors -kellon jota Joonas oli jo pidempään katsellut. Mietin, että miten voi olla semmonen tsägä, että juuri tämä kello on alennuksessa! No eihän se ollut mutta joku myyjä oli sen epähuomiossa sinne laittanut ja minä tietysti sain sen sitten alennettuun hintaan eli 140€ kolmensadan euron kellosta!

Ootteko te muut ehtiny jo tehdä alelöytöjä? :)

8 kommenttia:

 1. Voi ei, mikä moka myyjällä! Mahtoi harmittaa, mutta sinua ei varmaan;)

  VastaaPoista
 2. Voi ei, mitenköhän tuollaisissa tilanteissa, joutuuko se myyjä jotenkin korvaamaan esim. omasta pussista sen hävikin?

  Eipä ole vielä tullut tehtyä alelöytöjä. Elloksen alessa olen katsellut, mutta yleensä oma koko on sitten loppu ja vain pienet ja isot koot on jäjellä.

  Ajattelin panostaa johonkin laadukkaisiin tuotteisiin ja nyt mua on alkanut himottaa YSL:n Rouge Volupté -huulipuna. Pakko saada, maksoi mitä maksoi. Onkohan ne koskaan tarjouksessa? Epäilen.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Ei harmittanut ei. ;)

  Anonyymi: Ei myyjä mitään joudu korvaamaan, inhimillinen virhe joka siinä hälinässä voisi tapahtua kelle vaan! YSL:n huulipunat on useastikin alennuksessa Stockalla ja Sokoksella. ;)

  VastaaPoista
 4. Onko, ihanaa! Ajattelin, että vaan ne erikoisimmat värit olis ehkä tarjouksessa, siis jotkut liilat yms. Netistä yritin katsella, niin siellä oli juuri noita violetteja ja ruskeita sävyjä alennuksessa. Pitääpä käydä tutkimassa. Olen vaan aina ostanut jotain halpispunia ja huulikiiltoja, mutta nyt tahtoisin hemmotella itseäni.

  VastaaPoista
 5. Hih, arvasin jo otsikosta että olet löytänyt tuon clutchin alesta! :D En tiedä mistä, mutta ajattelin heti että ny on tärpännyt :P

  Itse ihan sattumalta pyörähdin torstaina Stokkalla kun alea laittoivat pystyyn ja olihan siellä muutamakin ihana laukku MBMJ:lta alessa! Kotiutin kuitenkin vain yhden ihana pinkin kynsilakan Chanelilta, kun olin sitä aiemmin viikolla normihintaisena ihaillut :)

  Ja anonyymille, YSL:n punia on tosi usein juuri Stokkalla ja Sokoksella alessa! Nytkin oli muutamaakin sävyä, myös paljon Dioria ja Chanelia.

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Mä ostin just joulun alesta kaks ysl:n huulipunaa ihan neutraaleissa väreissä! :) Itsensä hemmottelu ei ole koskaan väärin. ;)

  Elina: Eikä. :D Tän vuoden alet on kyllä ihan sairaan hyvät!

  VastaaPoista
 7. Oooh mikä löytä, aika hyvä sattuma! Harmi kun Helsingin Stokkalla on niin paljon parempi valikoima kuin Oulun. :( Onneks kuitenkin nettikaupoissa on myös alkanut alet ja pääsin toteuttamaan pitkä aikaisen toiveen. YSL:län Arty sormus on tulossa postissa! <3

  VastaaPoista
 8. Elisa: Muut Stockat on kyllä valikoimiltaan ihan syvältä verratuna tähän Helsingin. :/ Nettikauppojen aleista voi kyllä tehdä niiin hyviä löytöjä!

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -