Mä olen kipeä

Mä olen aika menevä ihminen, viihdyn toki yksin kotonakin mutta sillon pitää olla jotain tekemistä. Yleensä siivoan kun olen yksin kotona. Nyt olen oman kotini vankina toista päivää ja tää on ihan hirveetä! Oon vaan makoillu sängyn pohjalla ja välillä siirtänyt peittoni ja itseni sohvalle mutta that's it. Sunnuntaina iski ensin jäätävä flunssa ja siitä sitten kuume. Poikaystävä tekee yli 10h työpäiviä nyt joten hänestäkään ei paljoa seuraa ole.

My best buddies!  
Oon sitten yrittänyt viihdyttää itseäni elokuvilla, sarjoilla, netissä olemisella ja lakkaillut kynsiä.

Tulin eilen tylsyydessäni siihen pisteeseen, että menisin tänään töihin mutta aamulla tulin sitten järkiini kun heikotti ja kuulostin ihan moottoriveneeltä. Kuumetta ei onneksi enää ole joten olen aika varma, että olen enemmän kunnossa jo huomenna. :)

6 kommenttia:

 1. Kesäflunssat on kyllä aina yhtä ihastuttavia. Not. :(

  VastaaPoista
 2. Tiedän hyvin tuon tunteen, en tiedä mikä siinä on että vaikka välillä töissä ollessaan mielellä jäisi muutamaksi päiväksi sänkyyn makoilemaan, niin sitten kun on PAKKO tehdä se, niin ei se yhtäkkiä olekaan niin kivaa :( Jännä juttu. Koita parantua, kyllä se siitä :)

  http://tartu-hetkeen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Elisa: Älä! Kyllä se tästä, parempi olo jo tänään! :)

  VastaaPoista
 4. Sama täällä, ei yhtään jaksais maata kotona! Paranemisia! :)

  VastaaPoista
 5. sanndi: Oma oloni parani nopeasti hurjalla määrällä vettä ja ei nuo dropitkaan ihan huonoja ollu. ;) Toivottavasti säki parannut pian! Kotona on ihan tylsää yksin. :(

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -