Kolme vuotta sitten

Onnea ihan älyttömästi kaikille valmistuneille tänään! Nauttikaa päivästänne. Itse vietin ylioppilasjuhliani kolme vuotta sitten. Kolme vuotta sitten asiani olivat aika erillä tavalla muuten. Asuin vielä vanhempieni kanssa, asuin Oulussa, seurustelin eri ihmisen kanssa ja minulla oli mustat hiukset.

Kirjoitin silloin M-paperit ja muistan miten hyvältä se tuntui, koska olin aina ollut vähän huonompi koulussa. Meillä oli koko suku ja kaverit juhlimassa ja päivä ei ois voinu olla täydellisempi! :)

Tänään aamulla heräsin kun viereisen koulun kevätjuhlat pidettiin äänestä päätellen ilmeisesti ulkona. En ihan välttämättä ois halunnu herätä Suvivirteen, vaikka siitä virrestä kovasti pidänkin. Mutta nyt on kesä! Kesä alkaa suvivirrestä. Ja mun matka jatkuu nyt töihin, enää kuukausi kesälomaan! Ihanaa viikonloppua! :)

1 kommentti:

  1. Kyllähän se tosiaan on niin, että kesä tuntuu alkavan tuosta Suvivirrestä ja se on jotenkin aivan ihana. Hyviä fiiliksiä jäänyt lapsuudesta ja nuoruudesta, vaikka siis mun viimeisestä Suvivirrestä on jo 10 vuotta :) Jotenkin kauheeta, että joissakin kouluissa sitä ei enää soiteta.

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -