Laukkumietteitä

Olen jo parin vuoden ajan ihmetellyt, että miten minä, entinen laukkuhullu, ei ole himoinnut yhtäkään laukkua aidosti aikoihin? Tottakai olen katsellut laukkuja sillä silmällä, että ompas upea mutta ei ole tullut sellaista pakko saada-tunnetta. Olisi kai pitänyt olla tyytyväinen, että mikään laukku ei ole aiheuttanut minulle pakkomiellettä ja vähäisetkin rahani ovat säästyneet mutta silti tämä on tuottanut minulle päänvaivaa, koska olen kaivannut uutta laukkua mutta en vain ole tiennyt millaista!

Jo jonkun aikaa sitten päätin, että tarvitsisin jonkun "väriläiskä"-laukun, joku laukku joka ei välttämättä olisi mikään räikeän värinen mutta kunhan se olisi vähän erilainen kuin mitä tulee kadulla vastaan kaikilla.

Poikaystäväni kysyi minulta sitten Barcelonassa, että no millaisen laukun oikein haluaisin ja aloin miettimään ja tulin siihen tulokseen, että tummanvihreän. Aloin selailemaan Shopbopin nettikauppaa ja iskin silmäni täysin tähän upeaan 3.1 Phillip Limin Pashi (mini) Satcheliin.Laukun hankinta ei ole kaikista ajankohtaisin juuri nyt rahallisesti mutta uskoisin, että tämä on seuraava laukku jonka haluaisin. Ongelmana tässä on myös se, että laukku on myös törkeän upea mustana ja sen lisäksi sitä on myös saatavilla kahdessa eri koossa. Mikä valinnanvaikeus! Minä luultavasti päätyisin kuitenkin tuohon pienempään vihreässä värissä. Tai mustassa. Tai vihreässä...

Tässä värissä on myös se outoa, että tein päätökseni päässäni siitä ennen kun tiesin, että se on tällä hetkellä muotia. Sitten kun aloin etsimään tällasta niin sitä tuli vastaan niin Saint Laurentilla, Lindexillä kuin H&M:lläkin. Lindexin vaihtoehto oli itseasiassa todella kiva mutta itseäni häiritsee jotenkin se, että laukku olisi tekonahkaa.

Mitä mieltä te olette tästä laukusta? Kumman värin te valitsisitte?

3 kommenttia:

 1. Enpä ole aiemmin edes ajatellut hankkivani tummanvihreää laukkua, mutta tuo himoitsemasi yksilö on kyllä aivan upea vihreänä! Mustakin on kaunis ja tietysti monikäyttöinen ja klassinen, mutta ehkä valitsisin sinuna kuitenkin tuon vihreän, sillä se on täydellisen värinen ja vähän erikoisempi (hyvällä tavalla tietenkin!):)

  VastaaPoista
 2. Jos saisi ruskeana niin ottaisin ison ruskean. Musta nyt on aina varma valinta, mutta vihreä on jännä ja erilainen.

  Mitä mieltä olet muuten repuista, voisitko käyttää? Olen alkanut miettimään repun hankintaa fysioterapeutin suosituksesta, kun mun toinen olkapää on alempana kuin toinen :)

  VastaaPoista
 3. Zandra: Mullekin tää oli hirvee ahaa-elämys, että aijaa vihree laukkuhan on törkeen siisti. :D Vähän erikoisemman laukun haluaisinkin. ;)

  Anonyymi: Vihreä on kyllä ihanan erikoinen! Olen itseasiassa miettinyt jo vuosia, että haluaisin Luikkarin repun. :D Vaatii vähän rohkeutta käyttää mutta oikein yhdisteltynä voi olla tosi makee! :) Ehdottomasti siis reppuostoksille!

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -