New in

Treffasin tänään ystäväni keskustassa ja käytiin aluksi lounaalla jonka jälkeen kierreltiin useampi tunti kauppoja. Ystävälleni etsittiin yhtä toppia ja mä taas en saanut mielestäni erästä Gina Tricotin korurykelmää joka oli täynnä erilaisia värikkäitä koruja. Miksi en sitten ostanut sitä? Se maksoi 24,95€, mun mielestä on jotenkin ihan naurettavaa maksaa niin paljon korusta jota myydään siinä liikkeessä. Muutenkin mun mielestä koko sen puljun korut on ihan ylihinnoteltuja. Lähdin sitten etsimään muualta vähän halvempia versioita. Lopuksi Cubuksella onnisti ja löysin -70%-hyllyn jossa oli paljon erilaisia värikkäitä koruja ja yhteissumma näille oli 9,50€. :)

Korujen lisäksi ostin eilen Gina Tricotista kynsilakan johon rakastuin muutama päivä sitten kun sitä kaverillani kynsiini laitoin! Sävy on 143 Black multiglitter ja kahdella kerroksella tulee ihan loistava tulos! 3,95€ hintakaan ei ole paha. ;)

Sellaisia ostoksia tällä kertaa. Noihin käsikoruihin jäi kyllä vielä himo...

PS. Barcelona-postaus on jo tekeillä mutta sen tekeminen on vaan hirvittävän hidasta!

6 kommenttia:

 1. Toi on niin totta! Ginan korut on tosi kalliita, monesti jää hinnan takia ostamatta. :s Mutta hyvän löydön teit ja ihana tuo kynsilakkakin! Oi, ihana päästä lukemaan matkastasi, Barcelona on kyllä niin upea paikka. :)

  VastaaPoista
 2. Ihania noi korut! Ginassa on kyllä tajuttoman kalliita koruja siihen laatuun nähden, yleensä ebayssä on samoja jollain parilla eurolla :D

  VastaaPoista
 3. Elisa: Ihania korujahan sieltä tosiaan löytyy mutta eihän niitä hintansa vuoksi raaski ostaa! :( Jep, stay tuned niin kohta tulee barcelonapostaus. ;)

  VastaaPoista
 4. Riikka: Hei kiitos kun sanoit Ebaystä, olin ihan unohtanut koko paikan. :D

  VastaaPoista
 5. Ginan korut on todellakin ylihintaisia! Ihailin myös rannekorurykelmää, mutta sama hinta sai perääntymään...

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Ehkä sitten aleissa isketään! ;)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -