Isä

Kun olen miettinyt millainen oma isäni on olen huomannut, että paras mikä kuvaa häntä on, että hän on tukeni ja turvani. Aina kun jotain tapahtuu, jokin menee pieleen tai tarvitsen apua jossain on hän ensimmäinen kenelle soitan. Oli sitten kyseessä auton hajoaminen, tietokoneen hajoaminen, parisuhteen päättyminen, koulutehtävässä avun tarvitseminen tai muuten vain jos tarvitsen viisaita elämän ohjeita niin soitan hänelle ensimmäisenä ja saan häneltä sen tuen ja avun mitä tarvitsen.

Olen myös huomannut, että en kykene oikein tekemään isoja päätöksiä konsultoimatta häntä. Ennen kun teen mitään isoja päätöksiä mietin aina päässäni ensin "what would dad do", niin tärkeä hän minulle on. Niin iso kunnioitus minulla on häntä kohtaan.
Sen lisäksi, että isäni on paras mahdollinen isä tekee hän myös erittäin tärkeätä työtä joka saa minut aina hirveän ylpeäksi. Lisäksi musta on käsittämätöntä miten yksi mies voi osata niin monta asiaa ja tietää niin monesta asiasta niin paljon. Juurikin isäni syytä on, että asetan myös poikaystävälleni aikamoisen korkeat oletukset. :D 

Enough said, toivotan kaikille isille hyvää isänpäivää, varsinkin omalleni! Jag älskar dig pappa. 

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -