Rahaa takaisin ostoksista

Oletteko kuulleet jo sivustosta nimeltä ostohyvitys.fi? Kyseessä on sivusto jonka kautta voi tehdä ostoksia 450 eri nettikaupassa ja saada rahaa takaisin omalle tilille. Liittyminen on täysin ilmaista eikä se sido sinua mihinkään.


Jotta eurot kerääntyisivät takaisin tilillesi sinun pitää vain rekistöröityä ja mennä haluamaasi nettikauppaan ostohyvitys.fi-sivuston kautta. Eli jos haluat, vaikka asioida Nelly.com:ssa klikkaat ensin ostohyvitys.fi-sivulle ja sieltä linkin kautta Nelly.com-sivulle ja tämän jälkeen eurot alkavat kerääntyä tilillesi. :)Edut ovat aika uskomattomia, esimerkiksi Nelly.comista ostetuista tuotteista saa 11,5% loppusummasta pois eli jos ostat 100 eurolla tuotteita tipahtaa tilillesi 11,50€ takaisin. Eli mitä suurempi ostoksesi on sitä suurempi on myös euromäärä joka tulee tilillesi. Tai jos olet uuden liittymän tarpeessa niin kun menet sivuston kautta asioimaan Soneran nettikauppaan saat tilauksestasi 21€ tilillesi.

Esimerkkejä komissioista:

Nelly.com                  11,50% ostoksista
Zalando                     4,00% ostoksista
Asos.com                   3,50% ostoksista
Urban Oufitters        5,00% ostoksista
Hotels.com                5,00% ostoksista
Fitnesstukku             5,50% ostoksista
cdon.com                   5,00% ostoksista

Ja siinä oli tosiaan ihan vain muutama esimerkki 450 eri liikkeistä.

Nyt, jos koskaan kannattaa liittyä niin voi samalla säästää vähän euroja joululahjoissa. ;)

Minulla on nyt myös tarjous teille, lukijoilleni, eli nyt kun liitytte ja teette ensimmäisen ostoksenne ostohyvitys.fi-sivun kautta saatte Fazerin suklaalevyn ilmaiseksi. :) Tärkeää tässä on, että liitytte palveluun nimenomaan tämän postauksen linkkejen kautta! 

Liittymään pääset TÄSTÄ!

Postaus on toteutettu yhteistyössä ostoshyvitys.fi kanssa.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -