Gifts from my honey

Yksi varmaan odotetuimpia postauksia blogeissa joulun jälkeen on lahjapostaukset. Tottakai. Ihmiset ovat uteliaita. ;)

Mä mietin, että mitäköhän tuo Joonas on mennyt mulle hankkimaan kun en itsekään oikein tiennyt mitä häneltä haluaisin lahjaksi. Jouluaattona Joonas totesi sitten, että kyllä hän minua kuuntelee ja muistaa mistä olen haaveillut, vaikka en olisi sitä tajunnut toivoa lahjaksi.

Alexander McQueenin klassista pääkallohuivia olin toivonut lahjaksi jo vuosien ajan ja nyt vihdoin se löytyi sitten kuusen alta! Samassa paketissa Net-a-porterilta oli myös yöpaita, mutta se vaihdetaan vielä toiseen, koska se oli väärän kokoinen.

Muru oli muistanut, että olin keväästä asti puhunut tikkitakista ja sitten hän oli etsinyt monet liikkeet läpi, että löysi minulle sopivan! Ihana se olikin. Istuikin vielä ihan täydellisesti! Joules on tämän takin merkki. :)
Näiden lisäksi Joonas oli tilannut vielä Costumen ja Ellen minulle kotiin! :) Aika hemmoteltu tyttö olen kyllä. ;)

4 kommenttia:

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -