Vuosi 2013 parhaimmillaan

Ajattelin ensin kirjoittaa tuttuun tapaan kuluneesta vuodestani kuukausi kerrallaan mutta alottaessani huomasin, että vuoteni on ollut aika tylsä. Elämä on ollut ihanaa mutta hyvin arkista ja tasaista. Siltä se on ainakin tuntunut viime vuosien jälkeen jotka ovat olleet todella tapahtumarikkaita ja hektisiäkin. Toki tämäkin vuosi on ollut kiireinen mutta alan jo tottumaan loputtomaan kiireeseen.

Tästä johtuen ajattelin kurkistaa vuoteen 2013 samalla tavalla kun Alexa blogissaan, käymällä läpi vuoden parhaita asioita!

HANKINTA Paras hankinta on luultavasti kesäkuuussa alennusmyynneistä ostamani Jimmy Choon Allen -kengät. Tänä vuonna taisin mennä enemmän sekaisin kengistä kun pitkään aikaan, kaappiini muutti ainakin kahdet Jimmyt, Mulberryt ja Chanelin balleriinatkin.

PÄIVÄ  Paras päivä joka tulee heti mieleen on se päivä kun tajusin, että nyt on kesä! Voi miten nautinkaan sillon siitä. Käytiin Joonaksen kanssa Kaivarissa nauttimassa säästä, jäätelöstä ja toistemme seurasta. Aina se ei ole siitä kyse, että mitä tekee tai tekeekö jotain erikoista vaan se on se tunne. Se tunne, että nyt on paras päivä pitkään aikaan!
ILTA Paras ilta tai ainaki eniten läppä oli Jersey Shore teemabileet kavereideni kanssa. Myöskin kavereiden häät jäivät mieleeni tältä vuodelta.

MATKA Parasta matkaa en osaa valita joten mainitsen kaksi. Maaliskuussa kävin äitini kanssa Pariisissa ja se oli ensimmäinen matkani kahdestaan äitini kanssa. Meillä oli niin kivaa, että ajateltiin tehdä tästä jokavuotinen perinne, vaihdella aina vain kaupunkia mihin mennään. Ensi vuonna taitaa jäädä vaan välistä kun olen niin kiireinen ettei taida ainakaan keväällä olla aikaa matkustaa.

Toinen reissu joka oli ihan huippu oli elokuussa mun ja Joonaksen Barcelonan matka! Yleensä puhutaan siitä miten paljon pariskunnat tappelevat lomamatkoilla mutta me tapeltiin vain kerran kahden viikon lomamme aikana! Silloinkin käveltiin Passeig de Graciaa pitkin ja väiteltiin miesten Loafereista. Mun mielestä nahkaiset sellaiset on erittäin kivat ja Joonas oli eri mieltä kunnes hän löysikin kivat sellaiset. Nyt hänellä on Loaferit. ;) Reissusta jäi myös mieleen se, että olin ruskeempi kun ikinä!

ASU Parasta asua en osannut myöskään päättää mutta yhteistä lemppariasuille on selkeesti se, että niissä on kaikissa Joonakselta viime jouluna saatu Louis Vuittonin huivi. Mikä asuista on teidän lemppari?

Mitä ensi vuoteen, eli vuoteen 2014 tulee niin odotan siltä paljon duunia. Edessä on nimittäin työharjoittelu, opinnäytetyön kirjottaminen, muutama hassu kurssi ja sitten vuoden lopussa se valmistuminen! Lisäksi mua vähän jännittää kun Joonas lähtee luultavasti helmikuun lopussa takaisin inttiin suorittamaan palvelustaan loppuun ja joudun sitten viikot asumaan yksin kotona.

Ei mulla muuta kun, että  2014 BRING IT ON!

4 kommenttia:

 1. Mun mielestä on jotenkin hassua tuo väite että lomalla riidellään eniten ja oli itseasiassa samasta puhe pari päivää sitten! Meillä on ilmeisesti mennyt aika hyvin lomat, kun en muista lomilta yhtään riitaa, vaikka esim. USAn reissut ovat olleet pitkiäkin. Olisi kyllä kurjaa lähteä pitkään odotetuille reissuille riitelemään. Toki jotain pieniä erimielisyyksiä on saattanut olla, mutta ääntä ei kyllä ole tarvinut korottaa saatikka mököttää :D


  Muutenkin kiva postaus! :)

  VastaaPoista
 2. Linda: Jep, eihän siinä ois mitään järkeä! Mutta ymmärrän kyllä, että jos on samojen ihmisten kanssa liian kauan niin hermot saattavat kiristyä. Sen vuoksi matkustankin Joonaksen kanssa mielellään kun tiedän ettei sellaisesta ole pelkoa! :) Kiva, että teilläkin menee lomamatkan muun tekemisessä kun mököttämisen. :D

  VastaaPoista
 3. Ihanaa vuotta 2014, kaikkea kaunista elämääsi!

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Ihana kommentti, kiitos sitä samaa sinulle! :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -