Keratiinisuoristus + Moroccanoil

Kävin eilen käyttämässä Groupon-lahjakortin Keratiinisuoristukseen ja voi vitsit, että mä oon tyytyväinen. Alkukuvassakin hiukset on melko suorat ollakseen mun hiukset, mutta katsokaa tota lopputulosta! Mulla ei oo ikinä ollu näin sileetä tukkaa. Heihei pörröiset hiukset, tervetuloa uudet sileät suorat hiukset!

Koko homma lähti liikkeelle sillä, että pestiin hiukset keratiinishamppoolla jonka jälkeen hiukset föönattiin ja harjattiin. Tämän jälkeen hiuksiin levitettiin sudilla keratiini samalla tavalla kun hiuksiani oltaisiin oltu värjäämässä ja annettiin vaikuttaa puoli tuntia. Pesu ja föönaus taas ja sitten alettiin suoristamaan. Koko hommaan meni yhteensä vähän vajaa kolme tuntia. Viereisessä tuolissa istui nainen jolla oli afro. Se oli ihan hauska näky kun sitä suoristettiin. Tietenkään yhden hoitokerran jälkeen sellaiselle ei saanut samaa jälkeä kuin minun hiuksilleni mutta kuulemma jos muutaman kerran jaksaa käydä kuukauden välein niin tulos on tosi hyvä!

Olin ihan yllättynyt kun kampaajat kehuivat mun hiukseni kuntoa, koska oon aatellu, että ne on niin kamalat. Toki latvat oli kuivat mutta muuten kuulemma tosi hyvin hoidetut. :) Oon myös aina aatellu, että lyhyet hiukset hiuksieni seassa on kuivuneita ja katkenneita hiuksia mutta kun kampaaja totesi, että "sulle kasvaa muuten tosi hyvin tätä uutta hiusta", mua alkoi naurattaa. Miten en ollu ajatellut hetkeäkään koskaan, että uuttakin hiusta saattaisin ihmisen päähän kasvaa!
Tää kiilto mikä näistä hiuksista löytyy on ihan älytön! Kuvien oton jälkeen leikattiin vielä vähän latvoja pois joten voin aika kevyesti väittää, että mulla ei oo ikinä ollut näin hyvinvoivan näköiset hiukset! Vaaleaa väriä on vielä vähän latvoissa jäljellä, mutta muuten hiukset ovat täysin omaa väriä, sekin tuntuu kivalta kaikkien vuosien jälkeen. :)

Kun hiuksiin tekee keratiinisuoristuksen pitää käyttää tietynlaisia shampoita ja hoitoaineita. Joko aineita joiden PH-arvo on alle neljä tai sitten aineita jotka ei sisällä sulfaattia. Erityisesti kampaaja suositteli Moroccanoil sarjaa joten minä hankin Stockalta sitten tämän merkin tuuheuttavan shampoon ja hoitoaineen.

Vielä en ole näitä päässyt kokeilemaan, koska hiuksia ei suositella pestäväksi pariin vuorokauteen mutta  luotan siihen, että näiden suosio ei ole turhaa! ;)

Mitä tuohon keratiinisuoristukseen tulee niin kampaaja kertoi, että ekan kerran käsittely voi kestää hiuksissa alle sen luvatun 3 kuukautta mutta joka kerta kun hiuksi käsitellään keratiinilla uudestaan sen pitäisi kestää paremmin. Toivotaan, että minulla tämä kuitenkin pysyy pitkään!

Onko muita jotka on joskus kokeillut keratiinisuoristusta tai haluaisi kokeilla? :)




20 kommenttia:

  1. Upeasti kiiltää, ei voi muuta sanoa. Itsellä myös pörrö, mutta annan pörröttää vaan, vaikka hermo menee välillä. Kun kerran on luonnonkihara, niin miks ei voi sitten olla sellainen kunnollinen kaunis kihara epämääräisen pörrön sijasta? En tajua.

    VastaaPoista
  2. Ei voi kyl muuta sanoo ku et vau mikä ero! :O voisin itekki laittaa harkintaan..

    VastaaPoista
  3. Anonyymi: Niiin sanoppa muuta! :D

    Anonyymi: Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan jos vähääkää kiinnostaa! :)

    VastaaPoista
  4. Huima ero, pitääpä laittaa harkintaan.

    VastaaPoista
  5. Kiitoksia! :) Voimme vain toivoa lisää sellaisia asiakkaita! :))
    T: Style WorkShop

    VastaaPoista
  6. Styleworkshop: Ehdottomasti! ;)

    VastaaPoista
  7. Onko pysynyt miten hiukset ja tuliko sulle muuten paljon pitkienhiusten lisää? Näyttää upeilta:)

    VastaaPoista
  8. Wilma-Jan: Hiukset on edelleenkin helpommin käsiteltävät, sileämmät ja suoremmat. Ei kuitenkaan ihan piikkisuorat ellen föönaa! Pitkienhiusten lisää mulle tuli 60€. :)

    VastaaPoista
  9. kuinka paljon toi tuli yhteensä maksamaan :)

    VastaaPoista
  10. Oisko ollu hiusten leikkauksen kanssa jotain 190€, en tarkalleen enää muista. :S

    VastaaPoista
  11. Moi Lotta,

    Mitä kuuluu nykyään suoristuksellesi? Oletko käynyt ottamassa uuden suoristuksen vai jäikö tämä vain yhden kerran kokeiluksi?

    VastaaPoista
  12. Anonyymi: Moikka! Kävin vaan tuon kerran mutta sen jälkeen hiukset on pysyny niin paljon paremmassa kunnossa etten ole kokenut tarvetta ainakaan tällä hetkellä uusia. :) Toki hiukset ei oo enää yhtään suorat mutta ei oo enää niin pörrösetkään tai kuivat.

    VastaaPoista
  13. kanssa groupon tarjouksen käyttänyt (tre)3. heinäkuuta 2014 klo 4.44

    Hyvä että jollain onnistunut.. :D kävin viimevuonna ja tuli kyllä niin suttaa ja sekundaa, etten toiste käy. Kampaaja oli kovakourainen, toimenpide sattui ja hiuksia lähti päivien ajan ihan tolkuttomasti + Se suoristava ja kiiltoa lisäävä vaikutus jäi kyllä kokematta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten olenkaan unohtanut vastata tähän, pahoittelut! Harmi kuulla, että sulla ei onnistunu. Ihan varmasti oli kampaajan moka. Toivottavasti pääsisit jonkun hyvän tekijän penkkiin joku kerta niin saisit kokee miten mahtava juttu toi voi olla! :)

      Poista
  14. Hei, itse olen myös harkinnut ottaa tuon keratiinisuoristuksen kun oikukkaista ja suttuisista kiharoista kärsin. Ja sinunkin kuvien perusteella todella siistiä ja kaunista jälkeä pitäisi tulla. Mutta pari asiaa vielä mietityttää... Ajattelin jos saisin vastauksia itse keratiinisuoristuksen ottaneelta että millaiset hiukset ovat keratiinihoidon "poistuessa"? Ja onko niin että tuo keratiini ikäänkuin "poltetaan" hiukseen (hiuksen pintaan?) raudalla? (luulisi kuivattavan hiusta?) (ainakin hoidon vaikutuksen loputtua?) Hiukan hurjan kuulosta, jo ennestään melko kuivien hiusten omistavan kannalta :p Mutta en tosiaan tiedä menetelmästä paljoa ja sen vuoksi tänne kysymysksiä rustailenkin ja haluaisin mielelläni kuulla omakohtaiset kokemuksesi? :) innolla vastaustasi ootellen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Päinvastoin, eli ei kuivata! Hiukset olivat paljon elinvoimaisemmat kun mitä ennen suoristusta, sillonkin kun keratiini oli jo kokonaan poistunut hiuksista! Mä olin tähän todella tyytyväinen ja oikeastaan nyt mietin, että jos olisi rahaa niin uusisin käsittelyn heti! Keratiini pysyi hiuksissani sen 3kk mitä luvataan mutta kuulemma jos ottaa useamman kerran keratiinisuoristuksen niin sen teho alkaa pitkittymään ja voi kestää jopa 6kk. :)

      Poista
  15. Kiitos kovasti vastauksestasi :)! Vielä haluaisin täydentäisin aijempaa kysymystäni että miten huomasit keratiinin poistumisen hiuksista? Ovatko muuttuneet jollain tapaa käsittelyn seurauksena?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun keratiini oli vähentynyt hiuksista (Keratiinihan siis on aine jota meidän hiuksissa luonnostaan jo on) hiukset eivät olleet niin sileät tai suorat enää. Varsinkin toi sileys, eli nyt kun käsittelystä on lähes vuosi niin hiukset tuntuu taas pörröisiltä. :/

      Poista
  16. Kiitti vielä vastauksesta:)! Nyt ehkä itsekkin uskaltaudun keratiinisuoristusta kokeilemaan kun nyt tiedän ettei kuivata tai muutenkaan pitäisi hiuksia rasittaa :)

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -